GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ» τώρα η ACS του Θ. Φέσσα! Θα καθυστερεί (για 15 ημέρες) τις παραδόσεις...

Μετά το σάλο για τις υπέρογκες αυξήσεις στις χρεώσεις της, την έφοδο των υπηρεσιών του υπουργείου Ανάπτυξης και την ανάκληση των αυξήσεων...

Μετά το σάλο για τις υπέρογκες αυξήσεις στις χρεώσεις της, την έφοδο των υπηρεσιών του υπουργείου Ανάπτυξης και την ανάκληση των αυξήσεων αυτών, η ACS (που ανήκει στον όμιλο εταιρειών του προέδρου του ΣΕΒ Θ. Φέσσα) πήρε μια απόφαση μάλλον ...εκδικητική.

Ανακοίνωσε  καθυστερήσεις στις παραδόσεις! Ιδού τι αναφέρει σε επιστολή  προς το πελατολόγιό της:
"Στο πλαίσιο της πρωτοφανούς κατάστασης που διαμορφώνει η εμφάνιση του COVID-19, και σε συνέχεια της υπερβολικά αυξημένης ζήτησης άνω του 60% σε παραδόσεις ηλεκτρονικών αγορών κατ’ οίκων, με συνέπεια την αδυναμία διαχείρισης των αποστολών με βάση τις υφιστάμενες υποδομές της εταιρείας και του δικτύου καταστημάτων της, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 06/04/2020, και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, τροποποιείται ο χρόνος διαχείρισης και παράδοσης των αποστολών που αφορούν την περιοχή της Αττικής.
Συγκεκριμένα, οι αποστολές που παραλαμβάνονται από 06/04/20 με προορισμούς εντός Αττικής, θα δρομολογούνται για παράδοση έως 15 ημερολογιακές ημέρες μετά από την ημέρα παραλαβής".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση