GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ καν τα κουδούνια! ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την ACS του κ. Φέσσα...

Σοφία Λουκέρη   Για ακόμη μια φορά η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες ισχυρίζεται πως δεν με βρήκε στο σπίτι εν μέσω... καραντίνας! Όπως μαθα...


Για ακόμη μια φορά η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες ισχυρίζεται πως δεν με βρήκε στο σπίτι εν μέσω... καραντίνας! Όπως μαθαίνω και απο άλλους, η συγκεκριμένη εταιρεία περιέργως ούτε εκείνους τους βρίσκει στο σπίτι! Δεν χτυπάει ποτέ το κουδούνι τους & απλώς κολλάει και σε εκείνους ένα αντίστοιχο χαρτάκι! Φυσικά, κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πεί ότι με αυτόν τον τρόπο εξοικονομεί χιλιάδες εργατοώρες καθημερινά, που σημαίνουν εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση.

Το αποτέλεσμα; Όποιοι περιμένουν το δέμα τους, θα πρέπει να υποστούν πρώτα ώρες αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, με τις γραμμές να πέφτουν και στο τέλος να αναγκαστούν σε άσκοπες μετακινήσεις, να στηθούν στις ουρές των καταστημάτων τη εταιρείας, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Μαθαίνω πως σήμερα η εταιρεία δέχθηκε την επίσκεψη της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή αλλά και της Οικονομικής Αστυνομίας. Βλέπετε εκτός από το άθλιο επίπεδο υπηρεσιών, η εταιρεία εν μέσω κρίσης, αποφάσισε μονομερώς να αυξήσει τα τιμολόγια της κατά 22,5%. Τι και αν οι δρόμοι είναι άδειοι; Τι και αν οι τιμές των καύσιμων έχουν πέσει; Τι και αν οι παραδόσεις της έχουν αυξηθεί κατά 30% επειδή όλος ο κόσμος παραγγέλνει από το διαδίκτυο; Αυξήσεις εδώ και τώρα! "Τώρα που μας έχετε ανάγκη!"

1 σχόλιο

  1. Οντως ετσι ειναι. Δεν χτυπησαν κουδουνι, αφησαν αυτικολλητη ειδοποιηση η οποια παρεπεσε (μου την εδωσε γειτονας μετα απο μερες) και στην οποια δεν μπορουσες να διαβασεις το ονομα μου, παρα μονο να εικασεις αν ηξερες ολους στην πολυκατοικια, και τελικα αφου παρηλθε μια εβδομαδα, γυρισαν το πακετο πισω χωρις να με παρουν τηλεφωνο!
    Σε καταγγελια μου στον ιστοτοπο της εταιριας μου εστειλαν μηνυμα οτι λυπουνται και οτι θα επικοινωνησει μαζι μου εκπροσωπος, αλλα 16 τωρα μερες μετα το μηνυμα, κανεις δεν με πηρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση