GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστίνα Μπόμπα: Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό - BINTEO

Συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής η Χριστίνα Μπ...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής η Χριστίνα Μπόμπα. Η παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της όταν βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Ήμασταν από τους πρώτους πρώτους όταν ακόμα νομίζαμε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μακριά μας ή αρκετά μακριά μας γιατί η Ιταλία ήταν ήδη σε δύσκολη κατάσταση. Δεν αισθάνθηκα ρατσισμό, άλλωστε είμαι και μες στο σπίτι, αισθάνθηκα ότι ο καθένας το έπαιρνε όπως ήθελε και είναι λογικό. Οποτεδήποτε κάτι τέτοιο γίνεται, το καταλαβαίνω αυτό. Το κατάλαβα και από τους δικούς μου ανθρώπους που παρότι είχα να δω πάρα πολύ καιρό την οικογένεια μου, μου έλεγαν ότι βίωναν τέτοια περιστατικά, όπως να τους αποφεύγουν κάποιοι, παρότι είχαν να με δουν πάνω από δύο μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Μας πήρε ο φίλος μας και μας είπε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Εμείς δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα. Τότε, είπαμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάμε να τεσταριστούμε μη τυχόν και έχουμε κάποιο πρόβλημα. Βγήκε το αποτέλεσμα, εγώ θετική και ο Σάκης αρνητικό και τότε κλειστήκαμε και επισήμως στο σπίτι μας», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν φοβήθηκε, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε καταφατικά λέγοντας τα εξής: «Φοβήθηκα. Παρότι οι στατιστικές που διάβαζα ήταν η πλειοψηφία του κόσμου και ειδικά οι νέοι άνθρωποι το περνούν ήπια, φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι κάτι το οποίο συζητιέται σε όλο τον πλανήτη. Αγχώθηκα πολύ, για λίγο, στην αρχή είναι το σοκ μέχρι που άρχισε να δουλεύει η λογική. Μετά παίρνεις τα δεδομένα, τα αναλύεις, τα σκέφτεσαι και τα βάζεις στη σωστή τους διάσταση και προχωράς. Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς και γι΄αυτό αισθανθήκαμε την ανάγκη να το πούμε. Πρώτον, για να επιστήσουμε την προσοχή όλων. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να βγούμε και να πούμε ο ιός είναι εκεί έξω. Εγώ ήμουν ανέμελη και κόλησα, έτσι απλά».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση