GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Θετικός γιατρός στην κλινική στο Περιστέρι - Τι είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Θετικός στον κορονοϊό φέρεται να έχει βρεθεί ένας από τους 50 ιδιώτες γιατρούς της κλινικής "Ταξιάρχαι" στο Περιστέρι, ο οπ...

Θετικός στον κορονοϊό φέρεται να έχει βρεθεί ένας από τους 50 ιδιώτες γιατρούς της κλινικής "Ταξιάρχαι" στο Περιστέρι, ο οποίος είχε δει αρκετούς ασθενείς στο ιατρείο του το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha. Υπενθυμίζεται πως σε κατ' οίκον περιορισμό έχουν μπει και 39 συνεργαζόμενοι γιατροί, ενώ τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, 17 ασθενείς που δεν βρίσκονται πλέον στην κλινική βρέθηκαν θετικοί όπως και 17 εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι ασυμπτωματικοί και βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους. Οι ασθενείς που δεν είναι θετικοί στον ιό παρακολουθούνται στην κλινική και έχουν λάβει χημειοπροφύλαξη, σημείωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας που μετέβη στην κλινική το πρωί.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, μετά τη δημοσιοποίηση σωρείας καταγγελιών για παραλείψεις, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως "δεν τηρήθηκε κανένα πρωτόκολλο, οι οδηγίες του ΕΟΔΥ δεν είχαν τηρηθεί, είδαμε ασθενείς ενώ είχαν όλα τα συμπτώματα, από πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, είχαν κάνει δύο φορές αιμοκάθαρση το οποίο προφανέστατα έχει συμβάλει στη διασπορά του ιού και αυτήν τη φορά έχουμε 37 θετικούς... Όλοι οι θετικοί έχουν απομακρυνθεί από την πρώτη μέρα... Λάβαμε όλα τα μέτρα ως ΕΟΔΥ και θα γίνονται οι έλεγχοι και καθημερινά κάθε δύο τρεις ημέρες γιατί είναι ευαίσθητες ομάδες οι νεφροπαθείς που πρέπει να τους προστατεύσουμε".

Και επεσήμανε: "Μέσα στην κλινική γίνονταν μικρά χειρουργεία και είχε και εξωτερικούς συνεργάτες τους οποίους και αυτούς έχουμε ελέγξει. Υπάρχει ακόμη και τώρα γιατρός που έχει απομακρυνθεί από την κλινική αλλά αρνείται να σταματήσει τα άλλα ιατρεία που κάνει έξω δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει ότι είναι θετικός. Έχει κάνει το τεστ, είναι θετικός, αλλά αρνείται να το δεχθεί και θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει τα εξωτερικά του ιατρεία. Γίνονται τα προβλεπόμενα είμαστε σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση