GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο Φερνάντο Σάντος: «Τραυματικό να μη μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου»

Συγκινεί ο Φερνάντο Σάντος για τον χαμό της μητέρας του, τονίζοντας το πόσο σκληρό ήταν να μπορεί να βρεθεί δίπλα της για το τελευταί...

Συγκινεί ο Φερνάντο Σάντος για τον χαμό της μητέρας του, τονίζοντας το πόσο σκληρό ήταν να μπορεί να βρεθεί δίπλα της για το τελευταίο "αντίο".

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του Πορτογάλου τεχνικού έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 83 ετών και ήταν εκατοντάδες τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε. Με μήνυμά του στα social media ο Σάντος θέλησε να ευχαριστήσει όσους έσπευσαν να σταθούν δίπλα του, ενώ συγκινεί αναφέροντας πως δεν μπόρεσε να βρεθεί στην κηδεία της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πορτογάλου τεχνικού:

«Για άλλη μια φορά είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράστασή σας και τα μηνύματά σας για τη μητέρα μου. Το σώμα της μπήκε χθες στο χώμα, αλλά έχω την βεβαιότητα ότι η ψυχή της θα αναπαυθεί στα χέρια του ΠΑΤΕΡΑ. Θα πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι εξαιτίας των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία ο μη αποχαιρετισμός είναι τραυματικός. Για αυτόν τον λόγο να προσέχετε ώστε γρήγορα να βγούμε από όλη αυτή την κατάσταση. Μια δυνατή αγκαλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση