GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη: Διαγράφονται τα πρόστιμα σε άστεγους μετά τις αντιδράσεις

Την άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών αρχών προκάλεσε η ανακοίνωση της ΆΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων για την επιβολή προστί...

Την άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών αρχών προκάλεσε η ανακοίνωση της ΆΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων για την επιβολή προστίμων σε άστεγους λόγω "άσκοπης μετακίνησης".
Το Γραφείο Παραβάσεων της Διεύθυνσης της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης επικοινώνησε με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες της ΆΡΣΙΣ και δεσμεύτηκε, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της οργάνωσης, ότι θα διαγραφούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί τις τελευταίες μέρες σε επιβεβαιωμένα άστεγους, με την αιτιολογία της «άσκοπης μετακίνησης».
"Η ανάγκη ειδικότερης αντιμετώπισης των ανθρώπων που ζουν στο δρόμο από τις ελεγκτικές Αρχές είναι ζωτικής σημασίας, δεδομένου ότι, οι άστεγοι χρειάζεται εκ των πραγμάτων να μετακινούνται ώστε να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες τους (σίτιση, τουαλέτα, μπάνιο, επίσκεψη σε κοινωνικές δομές)" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση