GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ! Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ στήνει νέες ανεμογεννήτριες στα καμμένα της Εύβοιας...

Λιμάνι Κύμης 29/03/2020.  "Μέτρα ατομικής προστασίας;;;; Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, ο Όμιλος Μυτιληναίου εν μέσω καραντίνας...

Λιμάνι Κύμης 29/03/2020. "Μέτρα ατομικής προστασίας;;;;
Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, ο Όμιλος Μυτιληναίου εν μέσω καραντίνας στήνει νέες ανεμογεννήτριες στην Εύβοια!
Να σημειώσουμε εδώ ότι όπως καταγγέλει ο πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας Τάσος Μπαλτάς το καράβι ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου από λιμάνι της Γερμανίας και μετέφερε ανεμογεννήτριες και σχετικό εξοπλισμό για το υπό κατασκευή αιολικό εργοστάσιο στην περιοχή της Οχτωνιάς Εύβοιας που είχε καεί από τις πυρκαγιές τα προηγούμενα χρόνια. .
Στις 18 Μαρτίου η Γερμανία είχε ήδη 12327 επιβεβαιωμένα κρούσματα.
"Μένουμε σπίτι" κατα τα λοιπά  και διαβάζουμε στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας:
"Ο εργοδότης πρέπει να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποί τους στην επιχείρηση να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όσον αφορά τη νομοθεσία, τον τρόπο εφαρμογής της από την επιχείρηση και τους κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία, καθώς και τα μέτρα και τις δραστηριότητες προστασίας και πρόληψης που λαμβάνονται."
Χορήγηση κατάλληλων μέσων ατομικής προστασίας (Μ.Α.Π.).και επίβλεψη της ορθής χρήσης τους.
Να αποφεύγονται οι κάθε μορφής εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις με επισκέπτες από το εξωτερικό.
Να εξεταστεί η δυνατότητα χρονικής μετάθεσης των προγραμματισμένων ταξιδιών στο εξωτερικό.
Να μετατεθούν μελλοντικά όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες που συνεπάγονται συναθροίσεις ατόμων (σεμινάρια, ημερίδες, συμπόσια κ.λπ.).
Να αποφεύγεται ο συνωστισμός και οι συνεργασίες να πραγματοποιούνται με άλλο τρόπο (τηλεφωνική επικοινωνία, e-mail, τηλεδιάσκεψη κ.λπ. εφόσον είναι εφικτό).
Να ρυθμιστεί η πρόσβαση σε κοινόχρηστους χώρους όπως αποδυτήρια, λουτρά, χώροι εστίασης εντός της επιχείρησης, κ.λπ., με στόχο τη μείωση της πυκνότητας συγκέντρωσης ατόμων στον ίδιο χώρο και την τήρηση του κριτηρίου της ασφαλούς απόστασης".

Adiakritos Gr
Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Ανατρεπτικό Δελτίο" που παρουσιάζει ο Ανδρέας Καψαμπέλης στο ALERT TV για τις καταγγελίες από το λιμάνι της Κύμης όπου μεταφέρθηκαν οι ανεμογεννήτριες και σχετικός εξοπλισμός για το υπό κατασκευή αιολικό πάρκο στην περιοχή της Οκτωνιάς Ευβοίας. Να σημειώσουμε ότι το καράβι ξεκίνησε -εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊό- στις 18 Μαρτίου από λιμάνι της Γερμανίας. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΣ (Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας), Τάσος Μπαλτάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση