GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή για Χάρι και Μέγκαν μετά την ανακοίνωση των σχεδίων τους

Νέο ξεκίνημα στο Λος Άντζελες κάνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αλλά μάλλον διάλεξαν κακή συγκυρία για να μοιραστούν τη χαρά...

Νέο ξεκίνημα στο Λος Άντζελες κάνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αλλά μάλλον διάλεξαν κακή συγκυρία για να μοιραστούν τη χαρά τους με όλο τον κόσμο.

Χθες το απόγευμα ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για ένα νέο ίδρυμα, το οποίο θα έχει το όνομα Archewell. Αποκάλυψαν, παράλληλα, ότι η λέξη "Arche", που χρησιμοποιούν στο όνομα του ιδρύματος και είναι η ελληνική λέξη αρχή, είναι και η πηγή έμπνευσης πίσω από το όνομα του γιου τους, Archie Mountbatten-Windsor.

Ωστόσο, η ανακοίνωση αυτή δεν χαροποίησε τους θαυμαστές τους αλλά αντιθέτως τους εξόργισε δεδομένης της συγκυρίας με τους χιλιάδες θανάτους σε ολόκληρο τον κόσμο λογω της πανδημίας του κορονοϊού. Οι ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή είναι στο επίκεντρο της πανδημίας ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται πλέον στην Εντατική, με τους υπουργούς να λένε ότι πλέον προσεύχονται για εκείνον.

"Τη χειρότερη δυνατή χρονική στιγμή" επέλεξε το ζευγάρι για να ανακοινώσει τα σχέδιά του σχολιάζουν οι χρήστες του διαδικτύου κατακεραυνώνοντας τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ για την απόφασή του.  Ο βιογράφος των ανακτόρων Φιλ Νταμπιέρ χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στιγμή που επέλεξε το ζευγάρι για μια τέτοια ανακοίνωση τη στιγμή που ο Τζόνσον δίνει μάχη για τη ζωή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση