GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Καθήλωσε ολόκληρη την Ιταλία με τηλεφωνική του παρέμβαση ο Πάπας Φραγκίσκος - ΒΙΝΤΕΟ

Καθήλωσε ολόκληρη την Ιταλία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού με την τηλεφωνική του παρέμβαση σε εκπομπή της ιταλικής κρατικής τηλ...

Καθήλωσε ολόκληρη την Ιταλία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού με την τηλεφωνική του παρέμβαση σε εκπομπή της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης, Rai 1, ο Πάπας Φραγκίσκος με την παρουσιάστρια, Λορέντσα Μπιανκέτι να λυγίζει από συγκίνηση και να βουρκώνει.

«Λόρενα, πώς είσαι; Αναγνώρισες τη φωνή;», ακούστηκε ο Πάπας να ρωτά τη παρουσιάστρια και εκείνη να απαντά: «Ναι, αναγνώρισα τη φωνή σας Πάπα Φραγκίσκο».

«Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τον σταυρωμένο Κύριο και τις πολλές ιστορίες ανθρώπων που σταυρώθηκαν από αυτή την πανδημία», είπε αρχικά ο Πάπας Φραγκίσκος και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι γιατροί, νοσηλευτές, μοναχές, ιερείς, πέθαναν στο μέτωπο ως στρατιώτες. Έδωσαν τη ζωή τους από την αγάπη. Ανθεκτικά όπως η Μαρία κάτω από το σταυρό, έτσι αυτοί και οι κοινότητές τους στα νοσοκομεία, φροντίζοντας τους άρρωστους. Σκέφτομαι ότι σήμερα υπάρχουν εσταυρωμένοι που πεθαίνουν για αγάπη».

Η συγκίνηση ήταν εμφανής στο πρόσωπο της παρουσιάστριας που προσπαθούσε με δυσκολία να διαχειριστεί τη στιγμή, ενώ ήταν ξεκάθαρο πως είχε βουρκώσει.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση