GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Θετικά νέα από τη δεύτερη "παρτίδα" δειγμάτων στον οικισμό των Ρομά

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα από τις 200 εναπομείνασες δειγματοληψίες που έγιναν την Παρασκευή στον οικισμό των Ρομά στη Λάρισα και ε...

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα από τις 200 εναπομείνασες δειγματοληψίες που έγιναν την Παρασκευή στον οικισμό των Ρομά στη Λάρισα και εξετάστηκαν από τον ΕΟΔΥ.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, “Onlarissa.gr”, δεν βρέθηκε κανένα θετικό στον κορονοϊό. Και αυτά ενώ τα μεσάνυχτα της Παρασκευής είχε ανακοινωθεί πως στα 113 που εξετάστηκαν χθες στη Λάρισα από την ίδια πληθυσμιακή πηγή, βρέθηκαν μόλις τρία θετικά.
Ακόμη ένα θετικό κρούσμα, όπως είχε καταγραφεί στα τοπικά sites, βρέθηκε στην περιοχή, αλλά δεν αφορά τη δειγματοληψία που έγινε χθες. Πρόκειται για άτομο που διαμένει μέσα στον οικισμό των Ρομά, αλλά είχε προσέλθει μόνο του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, λόγω των συμπτωμάτων που εμφάνισε.
Το πρωί εξάλλου έγιναν στοχευμένες δειγματοληψίες τόσο στον καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα, όσο και στον Τύρναβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση