GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΙΚΑΣΤΕ ΜΑΣ!» ΔΥΟ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ομολογούν ότι παρανόμησαν πηδώντας τη μάντρα του νεκροταφείου...

Ανάρτηση… γροθιά στο στομάχι. Η Αντιγόνη Γάτου, η χαροκαμένη μάνα της Ραφαέλας που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα με το δράμα της, με την τ...

Ανάρτηση… γροθιά στο στομάχι. Η Αντιγόνη Γάτου, η χαροκαμένη μάνα της Ραφαέλας που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα με το δράμα της, με την τιτάνια προσπάθειά της να σταθεί δίπλα στο κοριτσάκι της που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από τροχαίο και “έφυγε” σε ηλικία μόλις 3 ετών, παραδέχεται δημόσια ότι παρανόμησε. 
Μεγάλη Παρασκευή… αψήφησε την απαγόρευση, πηδηξε την μάντρα του Α’ νεκροταφείου Τρικάλων για να βρεθεί δίπλα στον τάφο του σπλάχνου της που βρίσκεται εκει.
Η Αντιγόνη μάλιστα έγραψε λίγα λόγια στο Facebook που πραγματικά αξίζουν για να τα διαβάσει κανείς.
“ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ…
Ημέρα θρήνου…. Αυτός είναι ο δικός μου σταυρός… Ο δικός μου θρήνος…
Εγω σήμερα εκανα κατι παράνομο…. πήδηξα το τοίχο που βλέπετε περιφραγμένο το κοιμητήριο και μπηκα μέσα να κλάψω το παιδι μου.
Θυμιάτισα και συμπλήρωσα λαδάκι στο καντήλι του σπλάχνου μου να μη σβήσει το ΑΓΙΟ ΦΩΣ που κρατώ ΟΛΟ το χρόνο στο καντηλάκι της. Δε πήγα ούτε στον πατέρα μου, ούτε στους παππούδες μου και τις γιαγιες μου.
Το πιο ιερό μέρος το κλείσατε… να μη κολλήσουμε…
Ότι κόλλησα πάντως, το κόλλησα απο το σούπερ μάρκετ με το κίτρινο χαρτάκι που μας δίνουν στη πόρτα χωρις να είναι πλαστικοποιημένο για να το απολυμαίνει κάποιος και εχει ξεβάψει απο την αλλαγή χεριών….
Ότι κόλλησα το κόλλησα στο σούπερ μάρκετ στο διάδρομο με τα λαχανικά που ήταν 15 άτομα ανά 20τμ. αλλά κλείσατε τις λαϊκές για να μας προφυλάξετε…..
Και για να μη το κουράζω…..
Γιατί δε μπήκαμε σήμερα στο κοιμητήριο ανά 5 άτομα όπως στις τράπεζες?…..
Λυπάμαι….
Συγχαρητήρια στη κυβέρνηση σε όλο το ιατρικό προσωπικό και στην αστυνομία γιατι μας γλυτώσατε απο τα χειρότερα και το γνωρίζω πολύ καλά αλλά το σημερινό ηταν απαράδεκτο!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ….”


--------------------------------------------------
Στο Β΄ νεκροταφείο της Λεύκας έξω από την Πάτρα βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (17.04.2020) η μητέρα του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα, που έχασε πριν λίγα χρόνια τη ζωή του σε τροχαίο.
Παρά την απαγόρευση λόγω κορονοϊού που δεν επιτρέπουν την είσοδο στα νεκροταφεία την Μεγάλη Παρασκευή, η μητέρα δεν μπορούσε να αφήσει το παιδί της με σβηστό καντήλι.
“Εγώ….έκανα κάτι παράνομο…δικάστε με….πήδηξα τα κάγκελα….Και δεν μετανιώνω παράνομο για σας…Για τους δικούς σας νόμους….Εγώ για τα παιδιά μου θα έκανα τα ΠΑΝΤΑ…θα πέθαινα θα έδινα την ζωή μου…Δεν μπόρεσα όμως….Αλλά με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου……Καλή ανάσταση σε όλους…ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΆΝΕΙΣ” έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση