GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: "Βροχή" οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις την Κυριακή - Πού έγιναν οι περισσότερες

Νέα αύξηση σημείωσαν οι παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, που έφτασαν σε 1.2...

Νέα αύξηση σημείωσαν οι παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, που έφτασαν σε 1.224, καθώς και οι συλλήψεις που ανήλθαν σε πέντε, χθες Κυριακή 5 Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι 1.224 άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν στις εξής περιοχές: Στην Αττική 456, στα Ιόνια Νησιά 117, στην Κρήτη 101, στη Δυτική Ελλάδα 101, στη Θεσσαλονίκη 84, στην Κεντρική Μακεδονία 64, στην Πελοπόννησο 61, στη Θεσσαλία 48, στην Ήπειρο 45, στο Νότιο Αιγαίο 45, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 40, στο Βόρειο Αιγαίο 31, στη Δυτική Μακεδονία 16 και στη Στερεά Ελλάδα 15.

Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 21.308 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ. Για τη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), παρά την σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν οκτώ παραβάσεις και συνελήφθησαν πέντε άτομα. Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα 359 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 353 άτομα. Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση