GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ! ΤΙ ΒΓΗΚΕ στη φόρα (και τι όχι) για το «πάρτι» του πρύτανη Δημόπουλου που έσπειρε τον κορονοϊό...

Δεν ήταν "πάρτι". Εντάξει. Ενα τραπέζι για 10 άτομα ήταν. O πρύτανης, Θάνος Δημόπουλος, το έκλεισε για τα γενέθλια της συζύγο...

Δεν ήταν "πάρτι". Εντάξει. Ενα τραπέζι για 10 άτομα ήταν. O πρύτανης, Θάνος Δημόπουλος, το έκλεισε για τα γενέθλια της συζύγου του Ντόρας, στις 7 Μαρτίου (το επόμενο στις 10 του μήνα, ο κ. Δημητρακόπουλος μάλλον το ξέχασε και υποστηρίζει, πως, στο γνωστό -και ακριβό- αυτό εστιατόριο, εκτός από τους επωνυμους - εδώ γελάνε- πάνε και άνθρωποι του μόχθου).
Ο δικηγόρος του πρύτανη αποδίδει την μετάδοση του κορονοϊού στην διαχυτικότητα του ιδιοκτήτη (που αγκάλιαζε τους πελάτες) χωρίς να γνωρίζει, πως, είχε ηδη προσβληθεί από τον φονικό ιό.

Η όλη του η αφήγηση αφορά το τραπέζι που έγινε το Σαββατο 7 Μαρτίου. Το επόμενο, την Τρίτη 10 Μαρτίου, το έχει διαγράψει από την μνήμη του.

Επίσης, προσπαθεί εντέχνως να βγάλει από το κάδρο τους αστέρες της δημοσιογραφίας, που ήταν καλεσμένοι του κ. Δημόπουλου. Τι ψέματα είναι αυτά! "Ο Παπαχελάς κι ο φίλος μου ο Πρετεντέρης δεν ήταν εκεί", υποστήριξε.

Ο Ευαγγελάτος που γνώριζε βέβαια, πως, υπήρχαν γνωστοί δημοσιογράφοι στο τραπέζι του πρύτανη, έκανε πως δεν το άκουσε. Αλλά και όταν μετά από λίγο παρενέβη στην εκπομπή (ΜΕGA) o δικηγόρος του ιδιοκτήτη και μίλησε για την σύναξη της 10ης Μαρτίου, δίνοντας την πληροφορία, πως, στο τραπέζι ήταν καλεσμένοι γνωστοί δημοσιογράφοι, πάλι δεν θεώρησε σκόπιμο να κάνει έστω μία διευκρινιστική ερώτηση.

Σε άλλη περίπτωση και σε τέτοιο μάλιστα θέμα θα έκανε σκόνη την προβληματική αφήγηση του συνομιλητή του. Οι ερωτήσεις θα πέφταν βροχη:

1- Ποιοι ήταν αυτοί που γιόρτασαν μαζί με τον πρύτανη τα γενέθλια της συζύγου του;
2- Πόσοι ακριβώς αρρώστησαν από αυτούς;
3- Πέθανε κάποιος;
4- Στις 10 Μαρτίου η κυβέρνηση είχε κλείσει τα σχολεία. Ο εφιάλτης του κορονοϊου είχε αρχίσει να καλπάζει.
5- Πώς ο πρύτανης - σπουδαίος γιατρός, πράγματι - που ήδη συμβούλευε τους Ελληνες τι να προσέχουν, ήταν ο ίδιος απρόσεχτος.

Η 6η ερώτηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προαιρετική: Και εν πάση περιπτώσει γιατί μετά απ' αυτή την τραγική συγκυρία ο κ. Δημόπουλος δεν επέδειξε μεγαλύτερη σεμνότητα σε ότι αφορά τις καθημερινές και πολλαπλές τηλεοπτικές του εμφανίσεις;

Altera pars


Ο,τι δεν έκανε ο Ευαγγελάτος, το έκανε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Χάρης Οικονομόπουλος:
- Χαρακτήρισε ανακρίβειες αυτά που λέει ο Δημητρακόπουλος. "Λέει την μισή αλήθεια", είπε.
- Αποκάλυψε τις 2 συνάξεις, 7 και 10 Μαρτίου.
- Διέψευσε τον δικηγόρο του πρύτανη, λέγοντας, πώς, δεν πήρε στο τηλέφωνο ο κ. Δημόπουλος τον ιδιοκτήτη, αλλά ο ιδιοκτήτης τον κ. Δημόπουλο.
- Aνέφερε πως ο ιδιοκτήτης της Βιοϊατρικής που πέθανε λίγες μέρες αργότερα από τον κορονοϊό ήταν στο τραπέζι του κ. πρύτανη, όπως και εξέχοντες δημοσιογράφοι.
- Ανέφερε ακόμη το όνομα του προέδρου της τράπεζας Πειραιώς, Χατζηνικολάου, που βρέθηκε θετικός στον ιό. Δεν ήταν στο ίδιο τραπέζι, αλλά είχε επαφή και μεγάλη συζήτηση με τον κ. Δημόπουλο.
- Εκτός από τον ιδιοκτήτη, θετικός στον κορονοϊό ήταν κι ο μετρ του "Blue Pine" που σερβίριζε την κυρία Δημοπούλου.

Με τέτοιο υλικό ο Ευαγγελάτος θα χοροπηδούσε κατά το πως το έχει συνήθειο με τα μικρόφωνα πάνω από τα κεφάλια των συνομιλητών του.
Χθες, έπαθε αφωνία. Γιατί; Ξέρει αυτός...

ΠΗΓΗ: nonews-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση