GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογράφος "στρίμωξε" τον Τραμπ για τον κορονοϊό - Τα νεύρα και η αντίδραση του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της δημοσιογράφου του CBS Πόλα Ριντ κατά τη διάρκεια της συνέντευ...

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της δημοσιογράφου του CBS Πόλα Ριντ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον κορονοϊό.

Η δημοσιογράφος ρωτούσε τον Αμερικανό Πρόεδρο για το εάν θεωρεί ότι ελήφθησαν έγκαιρα οι σωστές αποφάσεις ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Ο Τραμπ αρχικά υπερασπίστηκε τις αποφάσεις και στη συνέχεια φανερά εκνευρισμένος από την επιμονή της δημοσιογράφου της επιτέθηκε φραστικά λέγοντας ότι προβάλει fake news.

"Τι κάνατε τον Φεβρουάριο, όταν η πανδημία κάλπαζε;" τον ρώτησε η Πόλα Ρίντ και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε ενοχλημένος: "Κάναμε πάρα πολλά και θα σας δώσω μία λίστα με όσα κάναμε. Το δίκτυο για το οποίο εργάζεστε είναι fake... Γιατί οι Δημοκρατικοί θεωρούν ότι δράσαμε άμεσα; Γιατί δράσαμε έγκαιρα. Κάναμε καταπληκτική δουλειά ".

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ CBS News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση