GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τρία βρέφη νοσηλεύονται στο "Ιπποκράτειο" Θεσσαλονίκης - Το ένα διασωληνωμένο

Διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ένα κοριτσάκι 15 μηνών από τον οικισμό Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης το οποίο βρέθηκε θετικό στ...

Διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ένα κοριτσάκι 15 μηνών από τον οικισμό Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης την Κυριακή.

Το βρέφος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της νεογνολογικής κλινικής του νοσοκομείου και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας. Την ίδια ώρα τα άλλα δύο βρέφη εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και συνεχίζουν να νοσηλεύονται στη Μονάδα Λοιμώξεων.

Πρόκειται για δύο βρέφη 3,5 και 9 μηνών τα οποία, αρχικά, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο». Οι γονείς των νεογέννητων, υποβάλλονται σε εξετάσεις, όπως αναφέρει το seleo.gr, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους. Σε επαγρύπνηση βρίσκεται το υπουργείο Υγείας, η Πολιτική Προστασία και ο ΕΟΔΥ και για τον οικισμό οικισμό Ρομά στο Δροσερό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη την Κυριακή με ελικόπτερο του ΠΣ στο Δροσερό Ξάνθης, μαζί με κλιμάκιο της Γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ για να εξετάσει την κατάσταση ενώ ακολούθησε ευρείας σύσκεψης εμπλεκόμενων φορέων, υγειονομικών και διοικητικών παραγόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση