GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Covid- 19: "Ψυχοαστυνομία"... "Επιστήμονες" πλασιέ "Big Pharma" (1)

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - ( 1η Σημείωση ) « Υπάρχουν πέντε κατηγορίες ψεμάτων: το απλό ψέμα, οι προβλέψεις του...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - ( Σημείωση)

«Υπάρχουν πέντε κατηγορίες ψεμάτων:
το απλό ψέμα, οι προβλέψεις του...
καιρού, η στατιστική,
το διπλωματικό ψέμα κι η επίσημη ανακοίνωση»
Tζορτζ Μπέρναρντ Σω

Ως αρχή, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις: ο κορωνοϊός είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή, εξαθλιωμένοι από ένα κομπραδόρικο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης -χωρίς εξαιρέσεις-, που συνεχίζει να συγκαλύπτει το έγκλημα εναντίον του λαού και στην περίπτωση του κορωνοϊού: ξεπούλημα της Δημόσιας Υγείας, υποχρέωση σε μετανάστευση των περιζήτητων γιατρών και νοσηλευτών μας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τους σπουδάζει ΔΩΡΕΑΝ ο ελληνικός λαός και το πολιτικό σύστημα κλεπτοκρατίας τους εξαθλιώνει, τους καταντάει επαίτες και τους στέλνει μετανάστες να υπηρετήσουν την "πολιτισμένη" δύση, τα αφεντικά των εγχώριων κυβερνήσεων.
Όμως, είναι εντελώς άλλο πράγμα το φασιστικό καθεστώς αστυνομοκρατίας που εδραιώθηκε στην πατρίδα μας... και μάλιστα για το καλό μας!
Διαπίστωση: ο καπιταλισμός είναι πάντα ταχύτερος από τα λαϊκά κινήματα -που ξεπούλησαν η "αριστερά της εποχής μας", των "ατομικών δικαιωμάτων" κι "ανοιχτών συνόρων" και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες.

«Το θάρρος, αν δεν το έχεις, δεν μπορείς να γίνεις θαρραλέος»
Alessandro Manzoni, I promessi Sposi” [Οι Αρραβωνιασμένοι], πρώτη έκδοση 1827.
Αυτή τη διαπίστωση ο Αλεσσάντρο Μαντσόνι (1785-1873), το "ιερό τέρας", από τους κορυφαίους της Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας, θέτει στα λόγια του δειλού παπά που αρνείται να τελέσει το γάμο. Ο παπάς ομολογεί ο ίδιος τη δειλία του, αποτέλεσμα των απειλών από τους "μπράβους" ["bravo-μπράβος", από το λατινικό "pravus"="κακός"... ένοπλοι επιστάτες, υπηρέτες του τσιφλικά στη Λομβαρδία του 1400] του αφέντη στην περιοχή της Λομβαρδίας, του Ισπανού Δον Ροντρίγκο (Don Rodrigo, 1590-1630).
Έτσι ξεκινάμε την "1η Σημείωση", σε μια προσπάθεια εντοπισμού εκμετάλλευσης της επιδημίας του κορωνοϊού. Επειδή η χυδαία λογοκρισία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην "πολιτισμένη" δύση απέναντι σε απόψεις λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις -στην Ελλάδα αρκεί για την ώρα ο βιασμός των πληροφοριών για την Κούβα και την τιτάνια προσφορά της- και πιθανότατα το φιλόξενο "PRESS-GR" να υποστεί περαιτέρω φίμωση, σημειώνουμε τη σελίδα στο Ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που δεν λογοκρίνει (vk.com/), ώστε αν μας "κόψουν", όσοι θέλουν να μπορούμε να συναντηθούμε: https://vk.com/nikosklitsikas
*
«Ψυχοαστυνομία»... ένας όρος που θ' αποτελέσει, θα λάβει πολύ σύντομα διαστάσεις και θα αναλύσουμε εκτενώς σε επόμενη "Σημείωσή" μας.
Η έναρξη αυτών των σκέψεων έχουν συγκεκριμένα εναύσματα, που χωρίς να χρήζουν επιστημονική γνώση, προκαλούν τον απλό νου.
Για παράδειγμα... ο κυβερνητικός επίτροπος και καλός Χριστιανός -όπως διαχέουν συνεχώς οι δημοσιογράφοι-, ο κ. Τσιόδρας, μαζί με το μικρό «φύρερ» της πανδημίας [Βλέπε σε: Μητσοτάκης: αναβιώνει το «εσείς είστε το κράτος»], κατέχουν κυρίαρχη κι επιφανή θέση στην εγχώρια "Ψυχοαστυνομία".
Πάντα, είτε επειδή έχει σπουδάσει Ψυχολογικές Επιχειρήσεις, ή διαθέτει ειδικούς "δασκάλους", ή διαθέτει "ταλέντο"... ξεκινάει τις "ενημερώσεις" της κυβέρνησης αναφέροντας τις χώρες με τους περισσότερους θανάτους (Ιταλία, Ισπανία κ.λπ.) και κατόπιν ανακοινώνει τα της Ελλάδας.
Ποτέ δεν θα ξεκινήσει με τις χώρες που έχουν ελάχιστα κρούσματα, καθόλου θανάτους, ή αντιμετωπίζουν με τα Εθνικά Δημόσια Συστήματα Υγείας πολύ καλά τον κορωνοϊό. Γιατί να προβληματίζεται ο πολίτης με την Κούβα, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, τη Συρία... και ν' αναζητεί τα γιατί;
Ο μέσος πολίτης εντυπωσιάζεται από τα λεγόμενα του κυβερνητικού επιτρόπου και φυσικά δεν ακούει ποτέ και τίποτα για τη Δημόσια Υγεία και την κατάσταση που βιώνουν γιατροί και νοσηλευτές.
Ποτέ δεν έχει ειπωθεί πως το "κράτος", ακόμη κι αν διαθέτει κονδύλια δεν μπορεί να προμηθευτεί απευθείας, για παράδειγμα ούτε απλές μάσκες χειρουργείου, αφού οι κανόνες της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" με το ευρώ και την "ελεύθερη αγορά", επιβάλουν να κάνει την εισαγωγή ένας μεσάζων κι από αυτόν ν' αγοράσει το "κράτος".
Ποτέ δεν θα ειπωθεί πως κάθε ευρώ που θα πάρει η Ελλάδα σημαίνει ΔΑΝΕΙΣΜΟ με επιτόκια -όπως και κάθε χώρα της ευρωζώνης-, σημαίνει ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ή έστω "εμπιστευτικό πρωτόκολλο υποχρέωσης μεταρρυθμίσεων" (υπάρχει ρητή "εμπιστευτική" διάταξη σ' αυτό το δανεισμό των λεγόμενων ευρώ-ομολόγων αντιμετώπισης του κορωνοϊού) και θα πληρώσει με αίμα ο ελληνικός λαός.
Φυσικά ούτε λέξη για τις φανφάρες που ο ίδιος διατύπωνε ως "επιστήμονας" (π.χ. απλή γρίπη), ναι στη μάσκα, όχι στη μάσκα και αντιφάσεις που η απαρίθμηση τους θα οδηγούσε τους πολίτες στην απαξίωση του κυβερνητικού επιτρόπου.
Φυσικά ούτε λέξη για τα ιατρικά λάθη των αντίστοιχων κυβερνητικών επιτρόπων σε όλη την "πολιτισμένη" δύση.
Όπως;... θα αναρωτηθεί κάποιος...
Στο "μείνετε σπίτι", τέλος οι κοινωνικότητα ακόμη και στην οικογένεια, ουσιαστικά -λένε πλέον στη γειτονική Ιταλία-, σήμαινε: Έχουμε διαλύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, προσπαθούμε να καθυστερήσουμε τη διάδοση. Σήμερα μας λένε οι γιατροί στην Ιταλία, συνοπτικά: τα συμπτώματα είναι η πρώτη φάση, η δύσπνοια δεύτερη φάση, όταν έρχονται στην τρίτη φάση σε νοσοκομείο τι μπορείς να κάνεις; Σημαντική είναι η βοήθεια, ιατρική παρακολούθηση στην 1η και 2η φάση... Όλα αυτά είναι εξαφανισμένες πληροφορίες, που δεν απαιτούν πανεπιστημιακούς τίτλους, ή πτυχία ιατρικής... είναι απλές ειδήσεις, δημόσιες συνεντεύξεις γιατρών στις μονάδες εντατικής θεραπείας.
*
Ας δούμε ένα απλό και χαρακτηριστικό δείγμα "συζήτησης" επιστημόνων στη γειτονική μας χώρα, που ο θάνατος μαστίζει την κοινωνία.

- Giulio Tarro: "Το εμβόλιο εναντίον του Covid- 19, όταν θα είναι έτοιμο, θα είναι άχρηστο"
- Roberto Burioni: "Το εμβόλιο εναντίον του Covid- 19 θα είναι έτοιμο, πρέπει να εμβολιαστεί με νόμο ολόκληρος ο πληθυσμός"
Εσύ ποιον πρέπει να πιστέψεις;
Τον Giulio Tarro ή τον Roberto Burioni;

Ποιοι είναι;
Καθηγητής Giulio Tarro, βραβευμένος στις ΗΠΑ το 2018 ως ο “Καλύτερος ιολόγος της χρονιάς” κι ένας από τις κορυφές ιολογίας στον πλανήτη. Υποψήφιος για Νόμπελ Ιατρικής το 2015, απομόνωσε πρώτος το στέλεχος της χολέρας όταν ξέσπασε η επιδημία στη Νάπολη, μαθητής του Albert Sabin, πατέρα του εμβολίου εναντίον της πολιομυελίτιδας, μεταξύ πολλών άλλων που μπορεί κάποιος ν' ανατρέξει εδώ: Dr. Giulio Tarro

Dr. Roberto Burioni, καθηγητής Βιολογίας στο ιδιωτικό καθολικό πανεπιστήμιο "Αγίου Ραφαήλ" στο Μιλάνο και στη γνωστή σελίδα παραπληροφόρησης, την ελεγχόμενη "wikipedia", γνωστός για το τεράστιο ενδιαφέρον του προς τα εμβόλια. Όπως κι καθηγητής Τσιόδρας, αναμένει το εμβόλιο που θα λύσει το πρόβλημα.

Εσείς αναγνώστες... ποιον θα εμπιστευόσασταν;

* Θα ακολουθήσουν επόμενες σημειώσεις...
 *
«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Πιέρ Πάολο Παζολίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση