GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Elon Musk: Η Tesla είναι έτοιμη να στείλει δωρεάν αναπνευστήρες σε νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο

Ο Elon Musk είχε υποσχεθεί πως η εταιρία του, αν χρειαστεί, θα κατασκευάσει αναπνευστήρες για ασθενείς του κορονοϊού. Με μία ανάρτησή...

Ο Elon Musk είχε υποσχεθεί πως η εταιρία του, αν χρειαστεί, θα κατασκευάσει αναπνευστήρες για ασθενείς του κορονοϊού. Με μία ανάρτησή του στο Twitter, o Elon Musk ανακοίνωσε πως η Tesla είναι έτοιμη να στείλει αναπνευστήρες σε νοσοκομεία σε όλες τις χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρία.

Τα έξοδα κατασκευής και μεταφοράς των αναπνευστήρων θα καλυφθούν εξ' ολοκλήρου από την Tesla, με μόνη προϋπόθεση οι συσκευές να χρησιμοποιηθούν άμεσα σε ασθενείς που τις χρειάζονται και να μην αποθηκευτούν σε αποθήκες.

We have extra FDA-approved ventilators. Will ship to hospitals worldwide within Tesla delivery regions. Device & shipping cost are free. Only requirement is that the vents are needed immediately for patients, not stored in a warehouse. Please me or @Tesla know.

— Elon Musk (@elonmusk) March 31, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση