GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με το Eurogroup - Αναβάλλεται διαρκώς η έναρξή του

Ένα θρίλερ εξελίσσεται με την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup που πρόκειται να εξετάσει το πώς η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αντιμετωπίσει τις οικο...

Ένα θρίλερ εξελίσσεται με την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup που πρόκειται να εξετάσει το πώς η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αντιμετωπίσει τις οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία του κορονοϊού.

Μέχρι και αυτή την ώρα, η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης δεν έχει ξεκινήσει και η έναρξη καθυστερεί διαρκώς, γεγονός που είναι ενδεικτικό των συνεχών διαβουλεύσεων και των παρασκηνιακών διαπραγματεύσεων που λαμβάνουν χώρα, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση και η συνεδρίαση να μην καταλήξει σε ναυάγιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η τηλεδιάσκεψη αρχικά είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, ωστόσο, μετατέθηκε για τις 8 και με τα έως τώρα δεδομένα, δεν έχει ακόμη αρχίσει.

Ενδεικτική, επίσης, της κρισιμότητας των στιγμών είναι η δήλωση του προέδρου του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, ότι "είτε θα βουλιάξουμε είτε θα κολυμπήσουμε μαζί". Ο ίδιος πάντως, τόνισε ότι "τα καλά νέα είναι ότι είμαστε πολύ κοντά σε μία συμφωνία. Πιστεύω - εξακολουθώ να πιστεύω - ότι αυτή τη φορά θα αρθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Και θα δείξουμε το αναγκαίο πνεύμα συμβιβασμού, το οποίο είναι το θεμέλιο της Ένωσης μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση