GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνες της Κωνσταντινούπολης μιλούν για το ξαφνικό lockdown - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Κωνσταντινούπολη επικρατούν σκηνές πρωτοφανούς πανικού και αλλοφροσύνης μετά την ανακοίνωση του διήμερου lockdown στην Τουρκία σ...

Στην Κωνσταντινούπολη επικρατούν σκηνές πρωτοφανούς πανικού και αλλοφροσύνης μετά την ανακοίνωση του διήμερου lockdown στην Τουρκία σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού.

'Ελληνες της Πόλης μιλούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μετά την καθολική διήμερη απαγόρευση και περιγράφουν την καθημερινότητά τους: "Θεωρητικά έπρεπε να το περιμένουμε αυτό γιατί τα νούμερα αρχίζουν να γίνονται ανησυχητικά. Αλλά αυτό το μέτρο ανακοινώθηκε πολύ αργά, είναι ήδη 9.00-9.30 τη νύχτα και θα άρχιζε να εφαρμόζεται σε 2,30 ώρες. Ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους να αγοράσει ψωμί, είδη πρώτης ανάγκης και μάλλον το μέτρο δεν λειτούργησε πολύ σωστά" είπε ο Άρης Τσόκωνας, δάσκαλος, κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Επίσης, η Βιολέτα Πατινιώτη σημείωσε: "Όλα τα σουπερμάρκετ ήταν κλειστά εκείνη την ώρα οπότε είχαν μείνει ανοικτά κάποια μπακάλικα και κάποιοι φούρνοι και αυτός ήταν ο λόγος του πανικού και του χαμού και του πανδαιμονίου που προκλήθηκε σε αρκετές γειτονιές της Πόλης. Απλώς έκανε σε όλους μας εντύπωση είναι γιατί 9.30 η ώρα το βράδυ".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση