GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "γαλλικά" της κυρίας Γιώτας για τους συμπαίκτες της στο Masterchef - BINTEO

Τους συμπαίκτες της στο MasterChef κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Happy Day» η κυρία Γιώτα από το Βόλο. Εσύ ποιον θεωρείς τον πιο...

Τους συμπαίκτες της στο MasterChef κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Happy Day» η κυρία Γιώτα από το Βόλο.

Εσύ ποιον θεωρείς τον πιο αντιπαθή παίκτη;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την κυρία Γιώτα να λέειστον αέρα της εκπομπής: «Τον Τζον. Πολύ μ@@@@@φέρνει, δεν μου αρέσει!»

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στην πρώην παίκτρια: «Γιώτα εννοείς ότι είναι πολύ μαλακός χαρακτήρας, δηλαδή δεν έχει πυγμή;».

«Όλα αυτά τα παιδιά αύριο θα πάνε σε ένα ξενοδοχείο να καθαρίζουν πατάτες. Η Κατερίνα δεν μπορεί να πάει να ζητήσει δουλειά. Ο Τζον μπορεί να πάει. Εγώ δεν θα μπορούσα να έχω τον Τζον στο μαγαζί και εγώ να πάω κάπου... τι να πω, και το γέλιο έχει μέτρο. Θέλω δυνατά άτομα, όχι ότι είναι κακό παιδί», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια.

Μιλώντας για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, η κ. Γιώτα επισήμανε ότι «ο Μπέλλος δεν έχει ανάγκη να διαφημίσει τη Μαρία, ας κάνει εκεί ό,τι θέλει όπως κάνει και δεν χρειάζεται να μιλάει στην κάμερα και να λέει "η Μαρία με κράζει". Αυτό το πράγμα δεν μου αρέσει».

Τέλος, η κυρία Γιώτα δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει αδιάφορα την παρουσία της στην εκπομπή καθώς όταν την χαιρέτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανανεώνοντας το ραντεβού της για αύριο, εκείνη απάντησε: «Έγινε, μωρό».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip- tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση