GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Τέλος οι ψηφοφορίες στο ριάλιτι μαγειρικής - Τι ανακοίνωσαν οι κριτές - ΒΙΝΤΕΟ

Τις αλλαγές στη διαδικασία από την οποία θα βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ανακοίνωσε στους παίκτες του MasterChef ο Λεωνίδας Κουτ...

Τις αλλαγές στη διαδικασία από την οποία θα βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ανακοίνωσε στους παίκτες του MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος σεφ είπε στους διαγωνιζόμενους ότι οι παίκτες που θα χάσουν στη σημερινή ομαδική, δεν θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας αλλά θα κληθούν να δοκιμαστούν στην μαγειρική προκειμένου να βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Μόνο μία ομάδα θα μπορεί να είναι η νικήτρια. Οι παίκτες των δύο άλλων ομάδων αυτόματα θα είναι όλοι χαμένοι. Και σας λέμε από τώρα ότι στη συνέχεια δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Το ποιοι θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης θα κριθεί από μαγειρικές δοκιμασίες, τις οποίες θα μάθετε μετέπειτα, αφού τελειώσει η ομαδική δοκιμασία», ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Οι σεφ μας έσωσαν, είναι πάρα πολύ δίκαιοι. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν γιατί όντως θα ψήφιζαν τα παιδιά που έχουν μπει. Στάνταρ, σας το λέω να το ξέρετε», είπε στην κάμερα του Masterchef η Μάρλεν Γρυντάκη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση