GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιόδρας: Το «R0» στην Ελλάδα είναι κάτω από 1 - Η νόσος φθίνει και τελικά εξαφανίζεται - ΒΙΝΤΕΟ

Στον δείκτη R0 που εξήγησε πως είναι ο αριθμός του πόσους κολλά ένας θετικός στον ιό άνθρωπος, σε συνδυασμό με τη σταδιακή μείωση των νοσ...

Στον δείκτη R0 που εξήγησε πως είναι ο αριθμός του πόσους κολλά ένας θετικός στον ιό άνθρωπος, σε συνδυασμό με τη σταδιακή μείωση των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ αναφέρθηκε στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.
«Το R0 στην πατρίδα μας είναι κάτω από ένα και αυτό σημαίνει ότι η νόσος φθίνει, σβήνει δηλαδή και τελικά εξαφανίζεται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας. «Αν αυτό διατηρηθεί, θα δούμε με προσοχή ένα πλάνο για την επόμενη φάση», επισήμανε ακόμη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.
Ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για την επόμενη φάση ενώ τόνισε ότι «Παρά το γεγονός ότι ακούμε καλά νούμερα, δεν είμαστε στο σημείο να πούμε ότι αίρονται τα μέτρα. Θέλει προσοχή».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση