GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στα social media με το "Σχέδιο ΧΑΜ" του Χαρδαλιά - ΦΩΤΟ

O Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του στο twitter παρουσίασε το "σχέδιο ΧΑΜ", το οποίο πρέπει όλοι να εφαρμόσουμε από την ερχόμενη ...

O Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του στο twitter παρουσίασε το "σχέδιο ΧΑΜ", το οποίο πρέπει όλοι να εφαρμόσουμε από την ερχόμενη Δευτέρα όταν θα ξεκινήσει η σταδιακή άρση των μέτρων για τον κορονοϊό.
Τι είναι όμως το "σχέδιο ΧΑΜ"; Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανέλυσε τα αρχικά στην ανάρτησή του στο twitter.
Χ - Χέρια (πλένουμε)
Α - Αποστάσεις (κρατάμε)
Μ - Μάσκες (φοράμε)
"Μέχρι την Κυριακή 3/5 τα μεσάνυχτα, μένουμε σπίτι! Από Δευτέρα 4/5, βγαίνουμε από το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ💥! Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)! Τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, μένουμε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!" έγραψε ο κ. Χαρδαλιάς.
Όπως ήταν λογικό οι χρήστες των social media δεν χρειάστηκαν πολύ ώρα και τα πληκτρολόγια πήραν "φωτιά". Δείτε μερικές από τις πιο εμπνευσμένες αναρτήσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση