GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIRAL: Ο γιος του Κρις Χεμσγουορθ "εισέβαλε" σε live συνέντευξή του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κρις Χεμσγουόρθ και ο Sam Hargrave είχαν ένα απρόοπτο κατά την live συνέντευξή τους στο ραδιόφωνο Triple M, μέσω skype για τη νέα τ...

Ο Κρις Χεμσγουόρθ και ο Sam Hargrave είχαν ένα απρόοπτο κατά την live συνέντευξή τους στο ραδιόφωνο Triple M, μέσω skype για τη νέα τους ταινία, ‘Extraction’, η οποία κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου στο Netflix. Ενώ οι δύο ηθοποιοί μιλούσαν με τον Luke Darcy για την ταινία αλλά και την καραντίνα λόγω κορονοϊού ο γιος του μπήκε ξαφνικά στο πλάνο. Ο 36χρονος ηθοποιός πήρε αγκαλιά τον 6χρονο γιο του και συνέχισε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο Χέμσγουορθ έχει τρία παιδιά με την σύζυγό του Έλσα Πατάκι, την 7χρονη Ίντια Ρόουζ και τα δίδυμα 6χρονα αγόρια Τρίσταν και Σάσα. “Είναι τα παιδιά μου από πίσω" είχε πει νωρίτερα ο ηθοποιός στον δημοσιογράφο, καθώς έκαναν φασαρία και τους έλεγε να σταματήσουν.

Ένας από τους γιους του όμως είχε άλλα σχέδια και η ησυχία δεν ήταν ένα από αυτά. Έτσι αποφάσισε να διεκδικήσει λίγα λεπτά μπροστά στην κάμερα, στο πλευρό του πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση