GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοφία Μουτίδου: Η επική ατάκα για τα κιλά που πήρε στην καραντίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ανάμεσα στους επώνυμους που κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήραν κιλά και φρόντισαν να το αποκαλύψουν δημοσίως είναι και η Σοφία Μου...

Ανάμεσα στους επώνυμους που κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήραν κιλά και φρόντισαν να το αποκαλύψουν δημοσίως είναι και η Σοφία Μουτίδου.

Η δασκάλα του πρώτου κύκλου του "Καφέ της Χαράς" ανάρτησε βίντεο στο οποίο αποκάλυψε πως πήρε 8 κιλά σε 8 μέρες… Το γεγονός αυτό είναι αλήθεια ή υπερβολή; Εκείνη τουλάχιστον αυτό βλέπει στον καθρέφτη της και το παραδέχεται!

«Έχω παχύνει αδυσώπητα. Τις τελευταίες οκτώ ημέρες νομίζω ότι έχω πάρει οκτώ κιλά. Είναι κάτι φρικτό αυτό που βλέπω στον καθρέφτη. Ενώ σε όλη την καραντίνα ήμουν κυρία, τώρα που γλυκοχάραξε η λευτεριά, δεν άντεξα και το έριξα έξω. Έφαγα πολύ. Δεν πειράζει. Από εδώ και πέρα το βουλώνω και είναι δεύτερο 24ωρο που σηκώνομαι με λιγότερη τροφή», την ακούμε να λέει στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου".

Δείτε το βίντεο από το Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση