GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες. Ίδια αποτελεσματικότητα, αλλά τα μεν αυξάνουν τον...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες.
Ίδια αποτελεσματικότητα, αλλά τα μεν αυξάνουν τον...
πληθυσμό
(ακόμα κι αν είναι ανεπιθύμητη [η εγκυμοσύνη],
οποιαδήποτε αναφορά σε άτομα που ομοιάζουν είναι καθαρά επιθυμητή)
ενώ τα δε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μειώσουν τον πληθυσμό
»
Λεζάντα (στη φώτο) από τον φίλο Γερουσιαστή Fernando Rossi

Ο κορωνοϊός μαζί με τους θανάτους μας έφερε και τη "μάσκα" για να "μείνουμε ασφαλείς".
Στη γειτονική Ιταλία τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Υποχρεωτική χρήση, αμέσως πριν βγεις από την εξώπορτα του σπιτιού σου, γιατί οι καραμπινιέροι και τώρα ένα νέο "πολιτικό σώμα" -πολίτες για την κοινωνία κι έτσι χτυπάνε και την ανεργία στην "αριστερή" ιταλική κυβέρνηση-, όχι μόνον θα τσιμπήσεις τα 400 ευρώπουλα πρόστιμο, αλλά θα σε ξυλοφορτώσουν αμείλικτα για παραδειγματισμό.
Όμως... και την Ελλάδα κάτι δεν γίνεται κατανοητό... κάπου "μπάζει" το ζήτημα κι αυτό είναι άμεσα σαφές. Όπως σαφές μας έγινε χθες το ζήτημα του "θαυματουργού εμβολίου" [Βλέπε σε: Πανικός στη Big Pharma: Ο Κορωνοϊός εξαφανίζεται πριν το εμβόλιο!].

Ο "επιστήμονας των επιστημόνων"... ο καθηγητής Πανεπιστημίου, που έχει καθήκοντα κυβερνητικού επιτρόπου κι επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης (όχι πως υπάρχει αντιπολίτευση που ν' αμφισβητεί τον πλέον σοβαρό και καταρτισμένο επιστήμονα, με την τεράστια διαχρονική εμπειρία στις αντιμετωπίσεις και καταπολεμήσεις επιδημιών και πανδημιών, πάντα στην πρώτη γραμμή του "Κέντρου Επιχειρήσεων του Υπουργείου Υγείας".
3 Απρίλη 2020... καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου... Σωτήρης Τσιόδρας: η χρήση της θα πρέπει να γίνεται μόνο από γιατρούς, νοσηλευτές, ασθενείς και συνοδούς ασθενών...
9 Απρίλη 2020... καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου... Σωτήρης Τσιόδρας: η χρήση γαντιών μιας χρήσης σε δημόσιους χώρους είναι μάταιη...
* Τσιόδρας: Όχι σε χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης – Επικίνδυνες οι μάσκες με βαλβίδα
“Όχι” στη χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης λέει η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Δήλωσε μάλιστα ότι ο παραπάνω εξοπλισμός μπορεί να αποβεί περισσότερο βλαπτικός παρά ωφέλιμος για τους πολίτες, ενώ για τις μάσκες με βαλβίδα ανέφερε απερίφραστα ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες...
Παρόλα αυτά, η μάσκα μπαίνει στη ζωή μας... για να μας προφυλάξει... κι ο καθηγητής γιατί δεν μιλάει; Ας μας πει ότι η επιστήμη του είναι σε οδηγίες της Ευρώπης, έστω αυτό βρε αδελφέ...

Τέλος Μάη 2020...
Αναλυτικά οδηγίες για τη μάσκα που "μπαίνει στη ζωή" μας, όχι μόνον από τις τιτάνιες "καλλιτεχνικές προσωπικότητες", τους "επιστήμονες", αλλά και προσωπικά από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη, που όμως δεν τη φοράει όταν πρέπει:


Κατί δεν "κουμπώνει" κι έτσι ας δούμε κι έναν "ανόητο", "τούβλο... μαλάκα" τον αποκαλούν στην Ελλάδα πολυπράγμονες "πολεμιστές του διαδικτύου", "ψεύτη κι απατεώνα" τα "Ellinika Hoaxes"...
Αλλά ας δούμε τις σκέψεις του:
Stefano Montanari
Επιστημονικός διευθυντής του εργαστηρίου Νανοδιαγνωστικής στη Μόντενα
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να φοράω μάσκα για μισή ώρα εάν πρέπει να πάω για ψώνια.
Ακόμα κι αν δεν βοηθάει σε τίποτα (ή μάλλον εξυπηρετεί όσο το φτάρνισμα στο μανίκι ή το μαντήλι μου, το οποίο θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω), επειδή οι ιοί είναι μικρότεροι από το στημόνι, αν σας κάνει ευτυχισμένους, τη βάζω.
Δεν μου κάνει κακό για μισή ώρα.

Αλλά, αν μου έρθετε να μου πείτε ότι τα παιδιά μου πρέπει να τη φορούν για όλες τις ώρες που πηγαίνουν στο ΣΧΟΛΕΙΟ... όταν ο οποιοσδήποτε καρδιολόγος θα σας πει ότι κινδυνεύουν με έμφραγμα, οποιοσδήποτε δερματολόγος ότι κινδυνεύουν για μυκητιάσεις και δερματίτιδες, οποιοσδήποτε ανοσολόγος πως κάτω από η μάσκα τα μικρόβια θα πολλαπλασιαστούν και ότι χωρίς κοινωνικές επαφές το ανοσοποιητικό σύστημα θα εξασθενίσει... τότε ΟΧΙ, δεν το δέχομαι. 
Ανάψτε το φως της λογικής και σβήστε εκείνο του φόβου, δεν μπορούμε να υπακούμε σε κάθε παράλογη διαταγή δυνάμεων κρούσης ("task force") ατόμων σε συγκρούσεις συμφερόντων.
Πριν από ένα χρόνο, πριν από λίγα χρόνια, η σύζυγός μου κι εγώ και Εθνικό Κέντρο Ερευνών που εδρεύει στη Μπολόνια (Consiglio Nazionale delle Ricerche - CNR), μελετήσαμε ένα φίλτρο για την αναπνοή.
Αυτό το αναπνευστικό φίλτρο μελετήθηκε επειδή είχε ζητηθεί από το Υπουργείο Άμυνας, δηλαδή εργαστήκαμε για το Υπουργείο Άμυνας η σύζυγός μου, εγώ και το
Εθνικό Κέντρο Ερευνών που εδρεύει στη Μπολόνια.

Την πλευρά του Εθνικού Κέντρου Ερευνών διεύθυνε ο Franco Prodi, αδελφός του Romano Prodi [σημ. πρώην πρωθυπουργός της αριστερής κυβέρνησης], ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός φυσικός, πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε, αλλά είναι ένας πολύ καλός φυσικός.
Εργαστήκαμε επακριβώς σε ένα πρόβλημα, το οποίο είναι το ίδιο πρόβλημα με το σήμερα, δηλαδή να αποτρέψουμε κάτι πολύ μικρό να εισέλθει στον οργανισμό μας.

Αυτό το μικρό πράγμα ήταν λοιπόν οι νανοπυρίδες (νάνο-σωματίδια) που προκαλούνται από τις εκρήξεις, αλλά το μέγεθος είναι αυτό των ιών.
Ο κορωνοϊός έχει μέγεθος 120 νανόμετρα, λίγο πολύ σαν τa νάνο-σωματίδια με τα οποία ασχολούμασταν.
Για ένα φίλτρο, είτε πρόκειται για ιό ή για κάτι άλλο, δεν έχει σημασία. Απλοποιώντας πολύ, το φίλτρο είναι ένα σουρωτήρι: αποκλείει εκείνο το συγκεκριμένο μέγεθος...
 

Εμείς, για να μελετήσουμε αυτό το φίλτρο, χρειαστήκαμε ενάμισι χρόνο... εργαστήκαμε με ειδικούς εξοπλισμούς συσκευών, μαζί με μια ομάδα φυσικών, κάναμε πειράματα, πολλά πειράματα... δημιουργήσαμε πρωτότυπα φίλτρων, συνεργαστήκαμε με την Finceramica regenerative surgery [σημ. ότι πιο σύγχρονο κι εξελιγμένο στην Ιταλία και την Ευρώπη, σε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις στον βιοϊατρικό τομέα], για την παραγωγή αυτών των πρωτοτύπων, και στο τέλος το κατορθώσαμε, το κατασκευάσαμε.
Σας διαβεβαιώνω, δεν είναι εύκολο να φτιαχτεί ένα τέτοιο φίλτρο... όχι τόσο για το μέγεθος του τι πρέπει να αποκλείσει, αλλά το μεγάλο πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι εκείνος που το χρησιμοποιεί έπρεπε να αναπνέει... γιατί αν εγώ σας φορέσω μάσκα από οπλισμένο σκυρόδεμα, είναι σαφές ότι σταματάω τα πάντα να εισέλθουν, αλλά μετά από δύο λεπτά πεθαίνεις!
Συνεπώς λοιπόν πρέπει να κάνω τη μάσκα συμβατή (εν αρμονία) με τη ζωή σου...
Εμείς εργαστήκαμε για το υπουργείο Άμυνας, οπότε για κάτι που έπρεπε να πάει στους στρατιώτες, στον στρατό... και ο στρατιώτης πρέπει να διαφεύγει, πρέπει να καταδιώκει, πρέπει να φέρει βάρη, πρέπει να κάνει προσπάθειες, κατά συνέπεια να αναπνέει καλά... διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ δύσκολο...
Λοιπόν, ποιος λοιπόν μπορεί να σκεφτεί ότι όλες οι προσπάθειές μας έχουν γελοιοποιηθεί από μια χάρτινη, ή υφασμάτινη μάσκα... 
Δηλαδή, εμείς, μια ομάδα επιστημόνων, με ακριβό εξοπλισμό, χρόνο, ταξίδια, δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι αρκούσε μια χάρτινη μάσκα, μια μάσκα χαρτιού ήταν αρκετή για να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.»

Ο Stefano Montanari έγινε "γνωστός" στην Ελλάδα ως απατεώνας, από τους επαγγελματίες φασίστες στη διαστρέβλωση και λογοκρισία "Ellinika Hoaxes", με την υποτιθέμενη "έρευνά" τους, με την υπογραφή κάποιου Αθανάσιου Περδικόπουλου και με τον εντυπωσιακό τίτλο: Προσοχή – Ιταλός επιστήμονας παραπληροφορεί για την πανδημία του κορωνοϊού.
Η αποδόμηση των έμμισθων καθεστωτικών υπαλλήλων του υπερεθνικού κεφαλαίου δεν αξίζει, μιας κι αυτοί είναι γνωστοί για τις αλήτικες υπηρεσίες τους, όπως για παράδειγμα απέναντι στη σοσιαλιστική Κούβα: [Βλέπε σε: To “ELLINIKA HOAXES” σε διατεταγμένη υπηρεσία βγάζουν fake news το κουβανικό φάρμακο για τον κορονοϊό].

Ο  Stefano Montanari... δεν έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τους σε διατεταγμένη υπηρεσία λογοκριτές. Έχει ασχοληθεί στην Ελλάδα με σοβαρά ζητήματα, όπως ο καρκίνος σε στρατιωτικούς "ειρηνευτικών αποστολών" (πολλές φορές θα μεταδοθεί και στα παιδιά τους, αν όχι στους ίδιους), αλλά τότε μόνον ένας δημοσιογράφος χωρίς εισαγωγικά, ο Λουκάς Δημάκας ("ΤΑ ΝΕΑ") προσπάθησε ν' ασχοληθεί και ν' αναδείξει κι ίσως θα έχει ενδιαφέρον μια αγωγή στους επαγγελματίες της διαστρέβλωσης κι απατεώνες και θα ήταν κοινωνική προσφορά στο ερευνητικό κέντρο της Πάντοβας, για τους καρκίνους από το απεμπλουτισμένο ουράνιο των Νατοϊκών βομβαρδισμών, πάντα βέβαια αν η εγχώρια "δικαιοσύνη" θα μπορούσε να είναι ανεξάρτητη. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό για την ώρα...
Λοιπόν, από όσα ψευδή του αποδίδουν οι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου "Ellinika Hoaxes",  τα συνειδητά καθεστωτικά παπαγαλάκια (δημοσιογράφοι και μπλόγκερ), αλλά και ανόητοι εμμονικοί ημιμαθείς διαδικτυακοί "λοιμωξιολόγοι"... ας παρακολουθήσουμε σ' ένα μόνον ζήτημα τον "ειδικό επιστήμονα"... κάποιο Περδικόπουλο "Ellinika Hoaxes", για τον "Ιταλό φαρμακολόγο" [Μάλιστα στο βιογραφικό που βάσισε την έρευνά του και παραπέμπει... ο κάποιος Περδικόπουλος... ο "φαρμακολόγος" διδάσκει στο Interuniversity Master in Nanotechology di Venezia και (Πανεπιστήμια... Università Ca’ Foscari, Università di Padova, Università di Verona)]... και συνεχίζει ο κάποιος Περδικόπουλος...  "ονόματι Stefano Montanari... έχει εμπλακεί σε υπόθεση υποστήριξης αντιεμβολιαστικών ισχυρισμών από την ένωση Codacons (2017 – το Υπουργείο Υγείας της Ιταλίας κινήθηκε δικαστικά κατ’ αυτής)" [αυτό το "δικαστικά" ξεπερνάει τους "ψεκασμένους" και την επιστημονική φαντασία... πως το εφεύραν τα σαϊνια των λογοκριτών;].

«Η ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ»
Το να είσαι απολύτως υπέρμαχος των εμβολίων,
είναι το ίδιο παρανοϊκό με το να είσαι απολύτως εναντιος:
Τα εμβόλια γίνονται όταν χρειάζονται,
όταν είναι η κατάλληλη ηλικία, μετά από αναλύσεις.
Η υποχρεωτικότητα είναι μία δηλητηριώδης παράνοια.
Αυτό είναι το συμπέρασμα της υπέροχης και λεπτομερειακής
έκθεσης του Μοντανάρι...

Το Βατικανό άνοιξε τη μόδα στις μάσκες...
Εδώ τι συμβαίνει, γιατί καθυστερούμε;

1ο μέρος...
Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση