GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Συνεργείο του δήμου Αθηναίων κατέστρεψε βιαίως πανέμορφα παγκάκια γύρω από ελιές...

Margarita Sideridou   Σήμερα συνεργείο του Δήμου, αφαίρεσε, βιαίως τα πανέμορφα παγκάκια μας γύρω από τις ελιές. Παράλληλα και όλα τα υ...

Margarita Sideridou 
Σήμερα συνεργείο του Δήμου, αφαίρεσε, βιαίως τα πανέμορφα παγκάκια μας γύρω από τις ελιές. Παράλληλα και όλα τα υπόλοιπα παράνομα (;) κτίσματα γύρω από τις ελιές του δρόμου (στο Παγκράτι) τα οποία όμως δημιουργούσαν τον υπέροχα κοινωνικό μας δρόμο, προστάτευαν τις γερασμένες ελίτσες μας από το φουσκωμένο έδαφος και τις επισκέψεις των ζώων με ότι συνεπάγεται αυτό για την δημόσια υγεία και καθαριότητα. Δεν το παρακολούθησα όλο το «έργο». Φαντάζομαι και θέλω να ελπίζω πως αφαιρέθηκε ό,τι παράνομο στον δρόμο.

Οσον αφορά στα παγκάκια της πρόσοψης μας ήταν δωρεά μας στον Δήμο από την πρώτη μέρα εγκατάστασης τους, οπότε δικά του είναι ότι θέλει τα κάνει.

Παρ´όλα αυτά ήταν υπέροχα ακριβά τικ παγκάκια σχεδιασμένα από αρχιτέκτονα και πανέμορφα και θεωρώ πως δεν έπρεπε να τα βγάλει αλλά να τα αντιγράψει σε όλο το δρόμο. Σίγουρα πάντως όχι να τα καταστρέψει.

Παρ´όλα αυτά επέλεξε όχι απλά να τα αφαιρέσει αλλά να τα κάνει κομματάκια και να τα πετάξει στα σκουπίδια και ως δημότης της Αθήνας και ενεργός επιχειρηματιας διαφωνώ κάθετα μαζί του στην καταστροφή ωραίων και ακριβών πραγμάτων που του έχουν χαριστεί!

Έχοντας εκτιμήσει την δουλειά που κάνει ο Δήμος στην καθαριότητα και την βελτίωση της πόλης από τότε που άλλαξε η δημοτική αρχή, θα ήθελα να επισημάνω πως θα ήταν καλό εκτός από τις καταστροφές, οι οποίες γίνονται και σε μια πολύ ευαίσθητη και δύσκολη περίοδο για όλους και ειδικά για τους επιχειρηματίες της πόλης, να φροντίσει να είναι σωστός και στις υποχρεώσεις του απέναντι τους τι στιγμή που όλοι πληρώνουμε αξιοσέβαστα ποσά για δημοτικά τέλη και άδειες που μας αναλογούν.

Εν ολίγοις, τα πεζοδρόμια του δρόμου είναι άθλια, φουσκωμένα και βρώμικα. Η φύλαξη είναι ελλιπής, ο φωτισμός επίσης.
Ουδείς ενδιαφέρθηκε ή ασχολήθηκε με αυτά. Αντ´αυτού προτεραιότητα έχει μια βίαια πρωινή καταστροφή! Η επιστροφή στην κανονικότητα ήταν υπέροχη!

Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis είσαι ένας νέος και ικανός άνθρωπος και περιμένουμε άλλες συμπεριφορές και ενέργειες από εσένα!

Εδώ να συμπληρώσω πως η όλη επιχείρηση εκτός από βίαιη, ήταν και αυθαίρετη καθώς δεν υπήρχε κανένας επικεφαλής αντιπρόσωπος της δημόσιας αρχής με την, όπως προβλέπεται γραπτή εντολή της επιχείρησης και σε οποιαδήποτε ερώτηση, η απάντηση ήταν αγενής και δεν άρμοζε σε απάντηση δημοτικής αρχής σε δημότες της και επιχειρηματίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση