GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προστατευτήκαμε μόνοι μας! Τους έμεινε η αστυνόμευση και τα πρόστιμα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Είπαν ότι θα μας προστατέψουν...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Είπαν ότι θα μας προστατέψουν...

Προστατευτήκαμε μόνοι μας! Τους έμεινε η αστυνόμευση και τα πρόστιμα.
Είπαν ότι θα μας στηρίξουν, οικονομικά.
Κατέστρεψαν τις εργασιακές σχέσεις και παραχώρησαν νέα "εργαλεία" καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων, στους εργοδότες, έναντι 533 ευρώ. Και ούτε αυτά τα πήραν ακόμη, πολλοί!
Χρηματοδότησαν όμως πλουσιοπάροχα, τα ΜΜΕ, χωρίς καμία διαφάνεια. Πού δόθηκαν, σε ποιους και με ποια κριτήρια, τα 20 εκατομμύρια;;
Ανέθεσαν με προσωπικές εντολές, δουλειές εκατομμυρίων, σε ημετέρους και συγγενείς και με την απειλή προστίμων θέλουν να μας εξαναγκάσουν να αγοράσουμε τα προϊόντα τους, δήθεν για την "προστασία" μας! Τώρα που άδειασαν οι ΜΕΘ και μας ξαμόλησαν, σαν "αγέλη πειραματόζωων". Στην αρχή της κρίσης δεν επιτρεπόταν η κυκλοφορία!
Χρηματοδότησαν τους εφοπλιστές, για να μετατρέψουν, σε "άγονης γραμμής" τα δρομολόγια τους. Θα δυστυχούσαν οι εφοπλιστές, από την έλλειψη πελατείας!
Απάλλαξαν από φόρους και καταβολές τις ξένες κρατικές εταιρίες των ξεπουλημένων αεροδρομίων
Μας φλόμωσαν στα μέτρα, που "συνιστούσαν οι επιστήμονες", αλλά τους απαγόρευσαν να κάνουν δηλώσεις.Τα επέβαλαν με την παρουσία όλης της αστυνομικής δύναμης της χώρας, για να συνηθίζουμε και για τα επερχόμενα.
Δεν είδαμε, όμως, ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ, ή πρόστιμα, στους χώρους της υποχρεωτικής εργασίας, εκεί που θα ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει!
Έτσι και χειρότερα θα συνεχιστεί η πολιτική τους, ενόψει της νέας οικονομικής καραντίνας, της ανεργίας και του νέου χρέους που θα φορτωθούμε!
Την υγειά μας νάχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση