GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Δείτε πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να εξαπλωθεί από μόλις έναν άνθρωπο - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα πείραμα, που πραγματοποίησε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ιαπωνίας (NHK) σε συνερ...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα πείραμα, που πραγματοποίησε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ιαπωνίας (NHK) σε συνεργασία με Ιάπωνες επιδημιολόγους, και δείχνει πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να εξαπλωθεί ο κορονοϊός σε έναν μπουφέ κρουαζιερόπλοιου ή σε ένα εστιατόριο.
Στο πείραμα συμμετείχαν δέκα άνθρωποι. Από τους δέκα μόλις ο ένας ήταν "μολυσμένος" από τον ιό. Στην παλάμη του συγκεκριμένου ατόμου τοποθετήθηκε υγρό, το οποίο είναι ορατό μόνο με «black light», προκειμένου να παρακολουθηθεί η πορεία του ιού.
Στη συνέχεια του πειράματος, όλοι οι συμμετέχοντες σερβιρίστηκαν από τον μπουφέ και κάθισαν στα τραπέζια τους για να δειπνήσουν.
Μετά από μόλις 30 λεπτά, το δωμάτιο φωτίστηκε με ειδικό φως για να φανεί πόσο διαδόθηκε ο ιός.
Το αποτέλεσμα ήταν διαφωτιστικό αποδεικνύοντας πως ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί πανεύκολα και πολύ γρήγορα. Σημάδια από το ειδικό υγρό βρέθηκαν στα χέρια, τα πρόσωπα, και τα ρούχα των συμμετεχόντων, ενώ ο "ιός" υπήρχε ακόμα και στις κουτάλες που χρησιμοποιήθηκαν για το φαγητό, στις κανάτες νερού, τα τραπέζια, τα πιάτα, τα ποτήρια, τα κινητά και τις χαρτοπετσέτες.
Δείτε το πείραμα που δείχνει πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να εξαπλωθεί ο κορονοϊός:

1 σχόλιο

  1. Χθες έκαναν πορεία κάποιοι εκπαιδευτικοί του δημοσίου.
    Δεν σεβάστηκαν την αγωνία των μικροεπιχειρηματιών και των εργαζομένων που είδαν για μιαν ακόμα φορά το κέντρο της Αθήνας να νεκρώνει.
    Δεν σεβάστηκαν όλους αυτούς του ιδιωτικού τομέα που δεν γνωρίζουν αν αύριο οι επιχειρήσεις τους, τα καταστήματα τους, θα εξακολουθούν να υπάρχουν.
    Δεν σεβάστηκαν τους πολίτες που ήθελαν να κυκλοφορήσουν.

    Αμετανόητοι, δεν καταλαβαίνουν ούτε από οικονομική κρίση ούτε από κορονοϊό.

    Το κεντρικό πλακάτ της συγκέντρωσης έγραφε, «απέσυρε τώρα». Είναι γνωστό σε έναν μαθητή του Γυμνασίου πως στην προστακτική η αύξηση χάνεται. Δηλαδή η σωστή γραφή είναι «απόσυρε τώρα».

    Όποιος και να έγραψε είτε είναι μαθηματικός είτε φυσικός, οφείλει να γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα.
    Διδάσκουν τα παιδιά μας.
    Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά.
    Και καλά αυτός που το έγραψε. Τόσοι άλλοι που το διάβασαν δεν το κατάλαβαν;

    Αυτοί μισθοδοτούνται και μετά θα συνταξιοδοτηθούν από τους φόρους μας.

    Να γιατί δεν θέλουν οι αριστεροί συνδικαλιστές την αξιολόγηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση