GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία: Παραιτήθηκε κορυφαίος συμβουλος του Τζόνσον - ΦΩΤΟ

Παραιτήθηκε από τον κυβερνητικό του ρόλο, σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον και ερευνητής του Imperial College ο οποίος ενώ ήταν αυτός που...

Παραιτήθηκε από τον κυβερνητικό του ρόλο, σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον και ερευνητής του Imperial College ο οποίος ενώ ήταν αυτός που προειδοποίησε τον Βρετανό πρωθυπουργό ότι τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα ώστε να προστατευθεί ο βρετανικός λαός, ήταν εκείνος που παραβίασε την καραντίνα.... με ερωτικά κίνητρα.

Ο 51χρονος καθηγητής και επιδημιολόγος επέτρεψε στην παντρεμένη ερωμένη του Αντονία Στάατς να ταξιδέψει στο Λονδίνο ώστε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του παρά την ισχύ καραντίνας, κάτι που ο ίδιος επέμενε ότι είναι ζωτικό για να περιοριστεί ο φονικός ιός. Η 38χρονη γυναίκα, που ζει με τον άνδρα της και τα δυο τους παιδιά σε ένα σπίτι αξίας 1,9 εκατ. λιρών στο νότιο Λονδίνο, διέσχισε όλη την πόλη για να συναντηθεί σε ερωτικό ραντεβού με τον εραστή της σε δύο περιπτώσεις, μετά την κήρυξη της καραντίνας στις 23 Μαρτίου.

Ο Φέργκιουσον, επιδημιολόγος του Imperial College και μέλος της επιτροπής που συμβουλεύει την κυβέρνηση πώς να διαχειριστεί την πανδημία, ηγείται της ομάδας που διεξήγαγε τν έρευνα η ποία οδήγησε στην καραντίνα, με τα ευρήματά τους να επισημαίνουν ότι ενδέχεται να πεθάνουν 500.000 Βρετανοί αν δεν ληφθούν αυστηροί περιορισμοί. Παρά τους επανειλημμένους ισχυρισμούς και τις απαιτήσεις του το κοινό να ακολουθεί τις εντολές και να τηρεί τα μέτρα, ο ίδιος συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές με την ερωμένη του, σύμφωνα με την Telegraph. Η γυναίκα επισκέφτηκε τον εραστή της αμέσως αφού είχε βγει από την αυτοαπομόνωση καθώς είχε βγει θετικός στον κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση