GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τον δύσκολο χαρακτήρα της Μέγκαν Μαρκλ - ΦΩΤΟ

Στενός συνεργάτης της Μέγκαν Μαρκλ από την εποχή που εκείνη εργαζόταν στη βιομηχανία του θεάματος προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον δύσκολ...

Στενός συνεργάτης της Μέγκαν Μαρκλ από την εποχή που εκείνη εργαζόταν στη βιομηχανία του θεάματος προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον δύσκολο και απαιτητικό χαρακτήρα της νυν Δούκισσας του Σάσεξ, την οποία αποκαλούσαν "πριγκίπισσα" καθώς έκανε την ντίβα στα σετ.
Ο σκηνοθέτης που μίλησε στην Daiy Mail, είπε ότι η Μέγκαν εμφανιζόταν με αρκετό κόσμο στα γυρίσματα, που έμοιαζε με κλίκα, λες και ήταν τα κορίτσια από την ταινία "Mean Girls" όπου σχολίαζαν επικριτικά τους άλλους, κορόιδευαν και γελούσαν εις βάρος όλων.Μάλιστα, η Μέγκαν επέβαλε αυστηρούς όρους στους ανθρώπους που συνεργάζονταν μαζί της απαιτώντας ιδίως να μην τραβάνε πλάνα από τα πόδια και ιδίως από τις πατούσες της.
Η Μέγκαν είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης όταν είχε βγάλει τα παπούτσια της στη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στη Νέα Ζηλανδία το 2018, αποκαλύπτοντας ένα σημάδι, το οποίο όλοι υπέθεταν ότι ήταν από την επέμβαση στο κότσι της. Και ο κάμεραμαν είπε ότι είχε γίνει προφανές σε όλους στο σετ ότι η Δούκισσα του Σάσεξ μισεί τις πατούσες της.
Ανάμεσα στις απαιτήσεις που εξέφραζε η ηθοποιός της σειράς "Suits" ήταν να της φέρνουν πανάκριβη σαμπάνια για τις ανάγκες των γυρισμάτων, να δίνει τη δική της έγκριση στο υλικό και φερόταν σαν να ήταν σουπερστάρ. "Ήταν ψηλομύτα και αγενής. Ήταν δύσκολη και γεμάτη απαιτήσεις" πρόσθεσε ο ίδιος κινηματογραφιστής.
Επίσης, ο φωτογράφος lifestyle Τόμι Μέντες, που τη φωτογράφισε το 2015, είπε ότι η Μέγκαν ήταν νευρική ενώ εμφανίστηκε με ομάδα 12 ατόμων. "Έμοιαζε με γυναίκα σε αποστολή" είπε ο Μέντες.
Ο σκηνοθέτης που προτίμησε να μείνει ανώνυμος καθώς εργάζεται ακόμη στη βιομηχανία του θεάματος είπε ότι τον καιρό που συνεργαζόταν μαζί της για τη σειρά που γυριζόταν στο Τορόντο, η Μέγκαν είχε ήδη κερδίσει τη φήμη της "δύσκολης".
"Οι άνθρωποι τη φώναζαν "πριγκίπισσα". Όταν την είδα, αμέσως τη στιγμή που έφθασε, δεν ήξερα ποια ήταν και ήδη φερόταν σαν να ήταν μια ντίβα. Είχε αυτήν τη συμπεριφορά, πώς μιλούσε στους ανθρώπους, οι κανόνες της. Ήρθε φορώντας καπέλο του μπέιζμπολ κρύβοντας το πρόσωπό της. Είχε το κεφάλι κατεβασμένο και αμέσως προχώρησε στον χώρο του μακιγιάζ. Οπότε όταν την είδα, ουάου δεν εντυπωσιάστηκα. Όλοι σκέφτηκαν "φέρεται σαν να είναι πρώτης κλάσης όταν δεν είναι καν τέταρτης". Αλλά ήταν σαν καρικατούρα κάποιου που παρίστανε τον σουπερστάρ, γιατί ένας πραγματικός σουπερστάρ, εκτός κι αν είναι μια πολύ κακή μέρα, έχει πολύ φυσιολογική συμπεριφορά και είναι γενναιόδωρος με τους παριστάμενους".
Είπε ότι έφθασε με τη δική της ομάδα παρουσιάζοντας ολόκληρη λίστα με απαιτήσεις. "Πίεζε τους πάντες από την αρχή ότι θα έπρεπε να εγκρίνει τα πάντα". Μαζί της ήταν make-up artist και ο εκπρόσωπός της και έμοιαζαν με τα "Mean Girls". Ήταν μια κλίκα κοιτάζοντας τους άλλους ανθρώπους και γελούσαν και διασκέδαζαν μόνοι τους. Η κοπέλα είναι εύκολη να γυρίζει. Μόλις λες "πάμε" ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Αλλά μόλις κλείνει η κάμερα, δεν είναι και ο πιο φιλικός άνθρωπος. Είναι όλες αυτές οι απαιτήσεις, να έχεις συγκεκριμένο λουλούδι, δεν θέλει να γυρνάς όσο εκείνη βάφεται, να έχει συγκεκριμένη μάρκα σαμπάνιας στο γύρισμα. Να ζητάς άδεια για να γυρίσεις οτιδήποτε. Είναι το αφεντικό. Νόμιζες ότι πατάς σε τσόφλια αυγού".
"Συνήθως όταν προτείνεις πράγματα στο γύρισμα ο ηθοποιός δεν θα φέρει αντίρρηση. Συνήθως λένε "θα το δοκιμάσω". Αλλά εκείνη είχε τις δικές της ιδέες. Ήταν πολύ αποφασιστική, έπαιρνε αυτή τις αποφάσεις αλλά έως ένα σημείο. Είσαι ηθοποιός, είμαι σκηνοθέτης, άσε με να κάνω τη δουλειά μου" σημείωσε ο κινηματογραφιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση