GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό μήνυμα της Βανέσα Μπράϊαντ για τα γενέθλια της κόρης της- Τι ζήτησε από τον κόσμο-ΦΩΤΟ

Η Βανέσα Μπράιντ, μητέρα της Τζίτζι και σύζυγος του αείμνηστου Κόμπι Μπράιντ, έστειλε τις ευχές της στην αδικοχαμένη κόρη της η οποία...

Η Βανέσα Μπράιντ, μητέρα της Τζίτζι και σύζυγος του αείμνηστου Κόμπι Μπράιντ, έστειλε τις ευχές της στην αδικοχαμένη κόρη της η οποία την Παρασκευή θα γιόρταζε τα 14α γενέθλιά της.

"Χαρούμενα 14α γενέθλια στο γλυκό μου κορίτσι, τη Τζιάνα. Η μαμά σου σε αγαπάει περισσότερο από όσο μπορώ να σου δείξω. Είσαι μέρος της ψυχής μου για πάντα. Μου λείπεις τόσο πολύ κάθε μέρα. Εύχομαι να ξυπνούσα και να σε είχα εδώ μαζί μου. Μου λείπουν το χαμόγελό σου, οι αγκαλιές σου, τα πειράγματά σου. Μου λείπουν τα πάντα από εσένα Τζίτζι μου. Σε αγαπάω τόσο πολύ", έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram.

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία φορώντας ένα κόκκινο βραχιόλι το οποίο γράφει "Gigi Bryant, Mambacita" και έγραψε: "Η Τζιάνα συνήθιζε να φορά ένα κόκκινο βραχιόλι σε όλες τις σχολικές της φωτογραφίες. Το κόκκινο συμβολίζει την αγάπη και τη ζωή. Για τον εορτασμό των γενεθλίων της Τζίτζι σήμερα, παρακαλώ σκεφτείτε να φορέσετε κόκκινο, σαν μία πράξη καλοσύνης ή να δείξετε πώς θα παίξετε με τον τρόπο της Τζίτζι, καθώς ό, τι έκανε το έκανε με καλοσύνη. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το hashtag #PlayGigisWay. Σας ευχαριστώ. (Αυτό το βραχιόλι σύντομα θα είναι διαθέσιμο προς πώληση για την ενίσχυση του ιδρύματος Mamba and Mambacita. Θα σας ενημερώσω με νέα ανάρτηση όταν θα είναι έτοιμο προς διάθεση)".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση