GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Καρανίκα στην Σακελλαρόπουλου λόγω Marfin - ΦΩΤΟ

Επίθεση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin ε...

Επίθεση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα social media ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί Κυβέρνησης Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Στην ανάρτησή του με τίτλο: «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες», ο κ. Καρανίκας αναφέρεται στην κ. Σακελλαροπούλου, τονίζοντας πως «όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση. Όταν τρέχετε να καλύψει την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την Marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις».

Και συνεχίζει, προσθέτοντας πως «είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του "Ημερήσιου Κήρυξ" και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox».

Ακολούθως, ο κ. Καρανίκας στρέφεται και κατά του Πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως «τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία; Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά;».

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση