GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λ. Τζιόλας: Φτάνει πια, με την ανοησία για νέο "βρώμικο '89"...

‎ Eleftherios Tziolas ‎  Φτάνει πια, με την ανοησία για νέο "βρώμικο '89". Μέρα με νύχτα. Τότε, το '89, στήθηκε Ει...

Eleftherios Tziolas‎ 

Φτάνει πια, με την ανοησία για νέο "βρώμικο '89".
Μέρα με νύχτα.
Τότε, το '89, στήθηκε Ειδικό Δικαστήριο, όπου ο σημαντικότερος μεταπολεμικά ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Παπανδρέου οδηγήθηκε στο εδώλιο (ο ίδιος, βέβαια, υπερασπιζομενος όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και το ΠΑΣΟΚ, και την βαθύτερη ουσία των Συνταγματικων Δημοκρατικών αρχών, αρνήθηκε ακόμα και να εισέλθει στην αίθουσα μιας τέτοιας δίκης, και βέβαια, αθωώθηκε !!). Τότε, μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου δικάζονταν σημαντικές προσωπικότητες του ΠΑΣΟΚ, ο Α. Κουτσογιωργας (που πέθανε εντός της αίθουσας του δικαστήριου), ο Δ.Τσοβολας (δικαιωμένος αργότερα πανηγυρικά από την εκλογική λαϊκή βάση), ο Γ. Πετσος (που είχε ποινή 10 μηνών για απλή πολεοδομική παράβαση, αλλά έπρεπε να στηθεί Ειδικό Δικαστήριο !!), ο Γ. Ρουμελιωτης (που επίσης δεν προσήλθε, όντας ευρωβουλευτής).
Λοιπόν, σταματήστε αυτή την ανοησία με το βρώμικο '89, στη σκευωρία του οποίου, τότε, συνέπραξαν, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της τότε "Ν.Δ.", Κων. Μητσοτάκη και ο Χ. Φλωράκης και ο Λ. Κύρκος.
Καμία σχέση. Ο φάντης και το ρετσινολαδο. Οι φτωχές, δημαγωγικες, μικροκομματικες, αμυντικές σκοπιμότητες δεν μπορούν να τα αλλοιώσουν, να τα σκορπίσουν όλα.
Μην τρελαθούμε, κιόλας.
Καθιστώντας τον Παπαγγελοπουλου (γιατί αυτός βρίσκεται προ του ενδεχόμενου για Ειδικό Δικαστήριο) ισάξιο και ισουψη με τον... Ανδρέα Παπανδρέου !!
Σταματήστε αυτή την προσβολή Μνήμης, Αλήθειας, Ιστορίας και Ήθους.
Δεν ωφελεί, πιστέψτε με, κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση