GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Η ΚΟΡΗ του Ν. Χαρδαλιά δούλευε στο beach bar του Αλίμου που έκλεισε λόγω συνωστισμού!»

Μάριος Καρυώτης   Δεύτερο λουκέτο μέσα σε λίγες ημέρες σε μαγαζί εστίασης! Ο κλάδος ζει εποχές αντίστοιχες με την ποτοαπαγόρευση στην ...

Μάριος Καρυώτης 

Δεύτερο λουκέτο μέσα σε λίγες ημέρες σε μαγαζί εστίασης! Ο κλάδος ζει εποχές αντίστοιχες με την ποτοαπαγόρευση στην Αμερική! Σε μια χώρα που εδώ και 2 μήνες στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν τηρείται κανένα μέτρο κατά της διασποράς του κορονοϊού, που ο ίδιος ο πρωθυπουργός και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης κάνουν φιέστες και συναθροίσεις εκατοντάδων ατόμων, για ακόμα μια φορά στοχοποιούνται τα “κακά και ανεύθυνα μαγαζιά”.

Προφανώς δε θα ειπωθεί πουθενά ότι στην επιχείρηση που επιβλήθηκε το πρόστιμο και το κλείσιμο δούλευε η κόρη του κυρίου Χαρδαλιά, που με δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακινούσε τον κόσμο να προσέλθει στο ξέφρενο πάρτυ το οποίο ήταν αφορμή να κλείσει το μαγαζί, ενώ ο πατέρας της εδώ και τρεις μήνες τώρα κατηγορεί τους πολίτες για ανευθυνότητα.

Αυτό να το θυμούνται κάποιοι επιχειρηματίες που παραμονές εκλογών μετέτρεπαν τα μαγαζιά τους σε εκλογικά κέντρα και έδιναν γραμμή στους υπαλλήλους τους για συγκεκριμένη παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση