GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιματηρή συμπλοκή στα Ζωνιανά: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ζωνιανά της Κρήτης ...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ζωνιανά της Κρήτης όπου τραυματίστηκαν δύο αδέλφια, 45 και 54 ετών έπειτα από συμπλοκή με μέλη άλλης οικογένειας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό έγινε σε δύο πράξεις. Η πρώτη πράξη συνέβη στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο, αργά χθες το απόγευμα, όταν μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο άνδρα. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε έντονη λογομαχία ενώ δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα με τον έναν δράστη να παίρνει την κατσούνα του και να ξυλοκοπά χτυπώντας στο κεφάλι τον 45χρονο και στη συνέχεια έφυγε με την παρέα του από το σημείο. Η δεύτερη πράξη, εκτυλίχθηκε στα Ζωνιανά όταν ο 54χρονος έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε ο 45χρονος αδελφός του από τα συγκεκριμένα άτομα. Τότε, πήγε και τους βρήκε και άρχισε νέος γύρος λογομαχιών. Η υπόθεση ξέφυγε καθώς βγήκαν και όπλα με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην λεκάνη και συγκεκριμένα στον κόκκυγα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες κάνοντας αυτοψία στις περιοχές όπου σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή και πήραν καταθέσεις τόσο από τους τραυματίες όσο και από κατοίκους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος είναι ένας 25χρονος άνδρας και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση