GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη για την υγειονομική κάλυψη στα νησιά

Η υγειονομική κάλυψη στα νησιά, με αφορμή και την εκκίνηση της τουριστικής περιόδου, βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον Κυριάκο Μητσο...

Η υγειονομική κάλυψη στα νησιά, με αφορμή και την εκκίνηση της τουριστικής περιόδου, βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, συζητήθηκαν το σχέδιο και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των νησιωτών, των εργαζόμενων στον τουριστικό τομέα και των τουριστών και να αντιμετωπιστούν με τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο πιθανά κρούσματα του κορονοϊού.
Στη σύσκεψη μετείχαν οι Υπουργοί Υγείας Βασίλης Κικίλιας, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, οι Υφυπουργοί Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, Επικρατείας αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΠΥ Μάριος Θεμιστοκλέους, η Διευθύντρια Αεροδιακομιδών Άννα Μαριόλα και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών Θανάσης Κοντογεώργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση