GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίρκο Αντονούτσι: Σε μπελάδες μπήκε ο Ιταλός επιθετικός λόγω της «καυτής» σχέσης του - ΦΩΤΟ

Σε μπελάδες μπήκε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, Μίρκο Αντονούτσι,ο οποίος απολύθηκε από τη Βιτόρια Σετουμπάλ εξαιτίας των σέξι φωτογραφιών...

Σε μπελάδες μπήκε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, Μίρκο Αντονούτσι,ο οποίος απολύθηκε από τη Βιτόρια Σετουμπάλ εξαιτίας των σέξι φωτογραφιών με τη σύντροφό του.

Ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός ζει τον έρωτά του με την εντυπωσιακή influencer Ζινέρβα Λαμπρούσι, δίχως να διστάζει να ποστάρει προσωπικές τους στιγμές στα σόσιαλ μίντια.

Αυτές οι δημοσιεύσεις ενόχλησαν την διοίκηση της Βιτόρια Σετουμπάλ, στην οποία αγωνιζόντας ως δανεικός από την Ρόμα, με αποτέλεσμα την απόλυσή του από τον σύλλογο.

«Ένας ποδοσφαιριστής οφείλει να είναι παίκτης της Vitória Setúbal 24 ώρες την ημέρα, με σεβασμό στο κλαμπ, τους οπαδούς και αυτό που αντιπροσωπεύει. Ο σύλλογος, η διοίκηση, η τεχνική ομάδα και όλο το προσωπικό συνειδητοποίησαν ότι η συμπεριφορά του εν λόγω παίκτη που ήταν ήρθε ως δανεικός δεν ήταν κατάλληλη για το σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής, Julio Velázquez, σχετικά με την απόλυση του Αντονούτσι.

Δείτε φωτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση