GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλιος Ρόκκος: Ο έρωτάς του για τη σύζυγό του και το τατουάζ του - ΒΙΝΤΕΟ

Για την ενδεκάχρονη σχέση του με τη σύζυγό του Έλενα μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ αναφέρθηκε και στα τραγούδια που ξεχωρίζει μιλώντας...

Για την ενδεκάχρονη σχέση του με τη σύζυγό του Έλενα μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ αναφέρθηκε και στα τραγούδια που ξεχωρίζει μιλώντας στην εκπομπή "Απόψε κάνεις μπαμ". Απαντώντας στο ποιο από τα τραγούδια του τον χαρακτηρίζει απάντησε: "Το γράμμα από τη Λήμνο, αν διαβάσεις τους στίχους θα καταλάβεις, και το "Έμεινα εδώ"" επεσήμανε ενώ για τον έρωτά του για την Έλενα είπε: "Είμαι πολύ ερωτευμένος, πολύ, πολύ, με άριστα το 100, είμαι 105, τη γουστάρω πολύ, μ' αρέσει πολύ. Δεν της αρέσω να τραγουδάω, μόνο για το κορμί μου με θέλει..." γέλασε.

Όσο για το αν η αγάπη ήταν μελωδία θα ήταν "ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια και που με κάνει να νιώθω αγαπώ όλο τον κόσμο είναι του Μάνου Χατζιδάκι "Όταν έρχονται τα σύννεφα" που είναι μόνο μουσική. Αυτό δεν έχει να κάνει με ερωτικό, έχει να κάνει με αγάπη, με γειτονιές, μυρωδιές, αγκαλιές, παρέες στον δρόμο που γελάνε".

Για τα τατουάζ του είπε ότι τα έκανε για τα παιδιά του, "επειδή τα παιδιά πάνε κόντρα στους γονείς, έκανα ό,τι πιο άσχημο μπορούσα πάνω μου για να μην κάνουν αυτά. Κιθαρίστας φοβερός ο γιος μου, ιστορίες, ρόκερ αυτά, δεν έχει ούτε ένα τατουάζ, τα κατάφερα" αστειεύτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση