GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ του Μπακογιάννη και η (θλιβερή) κληρονομιά του Λαλιώτη...

Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης Tο εξοργιστικό στην ιστορία ειναι η κουτοπονηριά. Ο δήμαρχος εκμεταλλεύεται ΚΑΙ το μουδιασμα των πολιτών...

Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης

Tο εξοργιστικό στην ιστορία ειναι η κουτοπονηριά. Ο δήμαρχος εκμεταλλεύεται ΚΑΙ το μουδιασμα των πολιτών από το φόβο του κορωνοϊού ΚΑΙ τη μειωμένη κίνηση από την απουσία πολλών ΙΧ και πολλών από τα λεωφορεία και τα τρόλεϋ, ώστε να φαίνεται ότι δεν είναι τρελλό το κομφούζιο που θα προκληθεί τελικώς.

Θυμίζω ότι η ιδέα του δημάρχου δεν είναι άλλη από την περίφημη ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων επί Λαλίώτη. Μόνο που εκείνη είχε σοβαρές μελέτες από πίσω της και παρ όλα αυτα δεν προχώρησε ΚΑΙ γιατί θα τίναζε την κυκλοφορία στόν αέρα. Έμειναν όμως αμανάτι και άνενεργές κατι μπάρες αναδυόμενες στην Καραγιώργη Σερβίας, την Ερμού και σε άλλους δρόμους που αποκλείονταν από τα αυτοκίνητα. Πληρωμένες φυσικά, όπως όλες οι επιπολαιότητες του πολιτικού συστήματος, από τη φορολογία των πολιτών.

Θα το γραφω μεχρι να πεθάνω: Αν δεν θεσπιστεί νόμος που να υποχρεώνει τον καθε πολιτικό, που βλάπτει το δημόσιο ταμείο με οποιονδήποτε τρόπο, να πληρώνει τη ζημιά από την περιουσία του, δεν πρόκειται να δει ο λαός Δημοκρατία. Θα είναι μια ζωή ο μαλάκας που θα ταϊζει τους πολιτικούς που εκλέγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση