GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν παίρνει μια! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 170 εκατ. ευρώ ζητά η FRAPORT λόγω ...κορονοϊού

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ   πηγαίνει Αργοστόλι από Kephalonia International Airport . Οι συριζαίοι μαγαζάτορες, οι "πάρτα όλα" υ...

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ 
πηγαίνει Αργοστόλι από Kephalonia International Airport.

Οι συριζαίοι μαγαζάτορες, οι "πάρτα όλα" υποτακτικοί και γιες μεν των δανειστών, χάρισαν στη γερμανική Φράπορτ τα 16 περιφερειακά αεροδρόμια. Στη σύμβαση υπήρχαν πολλοί δυσμενείς για το δημόσιο όροι, που μπήκαν από την εταιρεία, προκειμένου να εξασφαλίσει εγγυημένη κερδοφορία, σε περίπτωση που τα αεροδρόμια δεν λειτουργήσουν για λόγους ανεξάρτητους από την εταιρεία (απεργίες, συνεχής κακοκαιρία, δολιοφθορές κλπ).

Στα πλαίσια αυτά, η Φράπορτ κατέθεσε απαίτηση αποζημίωσης από το δημόσιο ύψους 170.000.000 ευρώ, επειδή τα αεροδρόμια παρέμειναν κλειστά λόγω κορονοϊού!!!! Και θα τα πάρει, αφού οι όροι που αποδέχθηκε η περήφανη διακυβέρνηση είναι τέτοιοι, που τη διασφαλίζουν μέχρι δεκάρας!

Ήταν κι αυτή μια επιτυχής συμφωνία, στα χνάρια της ....συμφωνίας των Πρεσπών. Έτσι, η Φράπορτ θα αποζημιωθεί στην Ελλάδα για ζημιά για την οποία ΔΕΝ θα αποζημιωθεί στη γερμανία, για τα εκεί αεροδρόμια που διαχειρίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση