GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που σοκάρουν από τον Δ. Βερύκιο! «Ο Παππάς "κανόνισε" το 2016 τη συνάντηση Καλογρίτσα με τον Κοντομηνά για να πάρει εκβιαστικά τον ALPHA...»

Idiotες   Ο Δήμος Βερύκιος, που επί τρία χρόνια έγλειφε σε καθημερινή βάση τους Συριζαίους, σήμερα αποφάσισε να τους κρεμάσει στα μαντα...

Idiotες 
Ο Δήμος Βερύκιος, που επί τρία χρόνια έγλειφε σε καθημερινή βάση τους Συριζαίους, σήμερα αποφάσισε να τους κρεμάσει στα μανταλάκια και να «δώσει» στεγνά το Νίκο Παππά.
Επιβέβαιωσε, λοιπόν, ότι ήταν ο Νίκος Παππάς που «κανόνισε» το 2016 τη συνάντηση Κοντομηνά - Καλογρίτσα.
Σύμφωνα με τον Βερύκιο, στη συνάντηση αυτή ο Καλογρίτσας ζήτησε - εξ ονόματος του Παππά - να του παραδοθεί ο πλήρης έλεγχος του ALPHA σε ό,τι αφορά τις ειδησεογραφικές / πολιτικές εκπομπές.Όταν ο Κοντομηνάς γυρνάει και του λέει «Και σε εμένα τι θα μείνει τότε;», ο Καλογρίτσας του απαντά:
«Άκου Δημήτρη. Εγώ δεν τα ήθελα όλα αυτά. Αυτά τα παλιόπαιδα με έμπλεξαν!»
Τα «παλιόπαιδα» είναι προφανώς οι Συριζαίοι.
Ο Κοντομηνάς είχε αποκαλύψει μέρος των περιστατικών αυτών, κατά την «εισβολή» του στην εκπομπή της Μενεγάκη, χωρίς να κατονομάσει τότε τον Καλογρίτσα.
Τώρα, όμως, που άλλαξαν τα πράγματα, ο Βερύκιος τους καρφώνει ολοκληρωτικά, όπως έκανε και ο Καλογρίτσας, δείχνοντας στους Συριζαίους ότι, από όλες τις λυκοσυμμαχίες που στήσανε, στο τέλος μόνο ο Βαξεβάνης θα τους μείνει.
Και αν ...

Άλκης το Παλιόπαιδο
Εδώ το βίντεο με όσα είπε ο κ. Βερύκιος: https://znews.gr/…/dimos-verykios-ti-apokalypse-gia-to-par…/



Μία από τις επικές τηλεοπτικές στιγμές που μέχρι και σήμερα ακόμα συζητιούνται ήταν όταν το 2016 ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς είχε κυριολεκτικά «μπουκάρει» στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη μαζί με τον Δήμο Βερύκιο την ώρα που έκανε εκπομπή αιφνιδιάζοντας την ίδια και τους συνεργάτες της.
Ο τότε καναλάρχης θέλησε να κάνει μια on air καταγγελία για τον Νίκο Παππά, λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή του με τον επιχειρηματία, Χρήστο Καλογρίτσα, λέγοντας:
«Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια ο Παππάς. Ο Παππάς σκοτωνότανε, κάτι ψέματα λένε, δεν μπορεί, είναι καλό παιδί. Αυτός σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια να κλείσει άλλα τρία;»
«Ήρθε και λέει θα μου δώσετε το 51% και 4 εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές. Να με βλέπει ο κόσμος, να ακούει τι γίνεται στην κυβέρνηση. Θέλω λέει να ελέγχω το κομμάτι των πολιτικών ειδήσεων. Το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει, κ. Παππά που ήσουνα στην Αμερική και έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς» είχε πει ο κ. Κοντομηνάς.


Το παρασκήνιο της «εισβολής»
Ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας σήμερα στο «Εκτός γραμμής» έδωσε το παρασκήνιο του πώς βρέθηκε εκείνη την ημέρα ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην «Ελένη», μιας και το θέμα Καλογρίτσα-Παππά είναι στην επικαιρότητα μετά τις αποκαλύψεις του πρώτου.

«Zητάνε από τον Κοντομηνά να συναντηθεί με τον Καλογρίτσα που ήδη έχει πάρει την άδεια για να συνεργαστούν. Ο Κοντομηνάς με το όπλο στο κρόταφο δέχεται να δει στο γραφείο του στην Κάντζα τον Καλογρίτσα. Το ραντεβού κλείνεται για τις 11 το πρωί. Ο Καλογρίτσας έρχεται κανονικά στην ώρα του και ο Κοντομηνάς είναι εξαφανισμένος. Η γραμματέας του Κοντομηνά ενημερώνει τον Καλογρίτσα ότι ο πρόεδρος σας ζητάει συγνώμη αλλά κάτι σοβαρό του έτυχε και θα καθυστερήσει. Εάν δεν μπορείτε να τον περιμένετε να κλείσετε ένα άλλο ραντεβού».

«Εγώ είμαι στο διπλανό γραφείο κρυμμένος και τον ακούω. Ο Καλογρίτσας με ύφος λέει στην γραμματέα: “Πρώτη φορά στην ζωή μου δέχομαι τέτοια προσβολή. Να έρχομαι στο ραντεβού και ο οικοδεσπότης να λείπει και ούτε ένα τηλεφώνημα να μην μου κάνει”. Τηρείται μια σιωπή λίγων δευτερολέπτων και ακούγεται ο Καλογρίτσας να της λέει θυμωμένος, “Όχι θα τον περιμένω και να ξέρετε ότι η προσβολή δεν είναι δική μου αλλά δική του και να του το πείτε”» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

«Ο Κοντομηνάς εμφανίζεται 45 λεπτά μετά το προκαθορισμένο ραντεβού. Η χειραψία ψυχρή. Ο Καλογρίτσας ευγενής και χωρίς τσαμπουκά μπαίνει στο γραφείο του Κοντομηνά. Και ω του θαύματος: Ο Καλογριτσας του δίνει την λίστα για το τι απαιτήσεις έχει η κυβέρνηση σχετικά με την απόλυτο έλεγχο του ειδησεογραφικού τομέα και σχετικά με μια ψυχαγωγική εκπομπή που θα πρέπει να αναλάβει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Με βαρύ ονοματεπώνυμο στην ψυχαγωγία. Ο Καλογρίτσας κατάλαβε τη δυσαρέσκεια του Κοντομηνά και το γύρισε. Του λέει άκου να δεις, εγώ δεν ήθελα να μπλέξω με τα μίντια. “Αυτά τα παλιόπαιδα με έστειλαν και δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξω” είπε στον Κοντομηνά».

«Την επομένη ο Κοντομηνάς μου λέει να πάω στα στούντιο Pro και θα βρεθούμε εκεί. Αφού μίλησε με τον κόσμο, μου λέει πάμε στη Μενεγάκη. Μου λέει “ετοιμάσου” και “μπούκαρε” στην εκπομπή και είπε αυτά που είπε. Εκεί ανέφερε τον Νίκο Παππά με έναν τρόπο πολύ σκληρό. Κατήγγειλε ότι αυτός έστειλε αγγελιοφόρους, δεν είπε όμως για τον Καλογρίτσα γιατί σεβάστηκε τον άλλον επιχειρηματία», είπε ο Δήμος Βερύκιος στο «Εκτός γραμμής».

Μιλώντας και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Δήμος Βερύκιος, επανέλαβε τις  σε αποκαλύψεις σχετικά την προσπάθεια του κ. Καλογρίτσα να αποκτήσει τηλεοπτικό και συγκεκριμένα τον Alpha και το ραντεβού του με τον Δημήτρη Κοντομηνά:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση