GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ! «9,3 εκατ. ευρώ από το Ιράν στους Ποδέμος για την προώθηση του Ισλαμ...»

Πολιτικό σεισμό έχουν προκαλέσει στην Ισπανία δημοσιεύματα της El Mundo για χρηματοδότηση του αριστερού κόμματος των Ποδέμος από το θε...


Πολιτικό σεισμό έχουν προκαλέσει στην Ισπανία δημοσιεύματα της El Mundo για χρηματοδότηση του αριστερού κόμματος των Ποδέμος από το θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ κατέληξαν στα ταμεία του κόμματος του Πάμπλο Ιγκλέσιας από την Τεχερένη. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για ποσά €9,3 εκατομμύρια που έλαβε η τηλεοπτική εταιρεία που παρήγαγε προγράμματα για τους Ποδέμος από το Ιράν και θεωρείτε ότι ήταν ένας έμμεσος τρόπος χρηματοδότησης.

Παραγωγός και παρουσιαστής στα τηλεοπτικά προγράμματα ήταν ο Πάμπλο Ιγκλέσιας. Η Αρχή  Καταπολέμησης για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εντόπισε 67 ύποπτα εμβάσματα από το 2012 έως το 2015, όπως αποκαλύπτει σε πρωτοσέλιδο της η ισπανική El Mundo.
Προφανώς αν αληθεύει η καταγγελία θα υπήρχε κάποιο αντίτιμο για την πρωτοφανή χρηματοδότηση που έχει να κάνει με τις θέσεις των Podemos σε θέματα όπως η μετανάστευση και η εδραίωση του Ισλάμ στην Ευρώπη. Ήδη με την αποκάλυψη έχει ξεσπάσει πολιτικός σάλος στην Ισπανία και το Λαϊκό Κόμμα (PP) της Ισπανίας ζήτησε σήμερα από το Podemos να δώσει εξηγήσεις μετά τη δημοσίευση άρθρων που αναφέρονται σε μια έρευνα σε βάρος του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς, το οποίο φέρεται να χρηματοδοτήθηκε από το Ιράν.

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο ηγέτης του Podemos, πρέπει “να μας εξηγήσει τον ρόλο που έπαιξε σε αυτήν την πολύ σοβαρή υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης από ένα καθεστώς όπως αυτό του Ιράν” είπε ο Ραφαέλ Ερνάντο, ο εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του PP.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση