GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγική ιστορία στην Πάτρα: Μητέρα εγκατέλειψε τα τρία ανήλικα παιδιά της και έφυγε για Αθήνα

Μία τραγική οικογενειακή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Πάτρα, για μία μητέρα που άφησε τα τρία μικρά παιδιά της μόνα ...

Μία τραγική οικογενειακή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Πάτρα, για μία μητέρα που άφησε τα τρία μικρά παιδιά της μόνα στο σπίτι και έφυγε για την Αθήνα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών σχημάτισε δικογραφία σε βάρος μιας αλλοδαπής γυναίκας, η οποία εγκατέλειψε στην οικία της στην Πάτρα, μόνα τους, τα τρία ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 10, 8 και πέντε ετών προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα, θέτοντας με την πράξη της αυτή σε κίνδυνο την ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα.

Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν, προσωρινά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου, προκειμένου να φιλοξενηθούν μέχρι να βρεθεί κατάλληλος χώρος για την περαιτέρω φιλοξενία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση