GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ για το «Αγιος Σάββας»: ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (αδικαιλόγητα) υπερσύγχρονο μηχάνημα εκατ. ευρώ!

Της Δήμητρας Γιώτη   Ο τέως Διοικητής του Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», Γεώργιος Δενδραμής μέσω της προσωπικής του σελίδας στο linkedi...

Της Δήμητρας Γιώτη 

Ο τέως Διοικητής του Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», Γεώργιος Δενδραμής μέσω της προσωπικής του σελίδας στο linkedin προχωρά σε μία καταγγελία σοκ για την μη λειτουργία ενός υπερσύγχρονου μηχανήματος PET-CT (μοριακή απεικόνιση), το οποίο αποτελεί δωρεά αξίας εκατομμυρίων ευρώ και το οποίο θα έπρεπε να λειτουργεί εδώ και πολλούς μήνες!!

Ολόκληρη η δημοσίευση του κ. Γεώργιου Δενδραμή, 16/6/20 στο Linkedin
Μετά τη δωρεά της Μεγάλης Ευεργέτιδας Ελένης Διγενοπούλου-Ζαφειροπούλου, το ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» απέκτησε υπερσύγχρονο PET-CT (μοριακή απεικόνιση) αξίας εκατομμυρίων ευρώ!!
Μαζί με τη δωρεά για μια ακόμη φορά της κ. Νικολέτας Σωτηριάδου & άλλων δωρητών έγινε εφικτή η διαμόρφωση του χώρου, σε χρόνο ρεκόρ για τις ανάγκες ενός τέτοιου ανεκτίμητου για την υγεία μηχανήματος.
Στις 25/9/2019 (Η τριμερής σύμβαση είχε υπογράφει στα τέλη Μαρτίου του 19 μεταξύ της δωρήτριας, της προμηθεύτριας Εταιρείας & της τότε διοίκησης του ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ») έγιναν τα εγκαίνια & η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας σε ελάχιστο χρόνο, τον 11/2019 – με τη συνδρομή του Προέδρου της κ. Χουσιάδα – έδωσε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας μετά από τις προβλεπόμενες μετρήσεις!!!
Τον Δεκέμβριο του 19, το προσωπικό των τμημάτων Πυρηνικής Ιατρικής & των Νεότερων Απεικονιστικών Μεθόδων, ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του επιτυχώς, από την προμηθεύτρια εταιρεία, αλλά & στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» & «ΥΓΕΙΑ» όπου λειτουργεί PET-CT.
Ιούνιος 2020, ακόμη το PET-CT δεν έχει τεθεί στη διάθεση των ασθενών που παραπέμπονται στον ιδιωτικό τομέα!!
Για αυτή την αδικαιολόγητη (είναι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός ασθενών ως, εγκληματική;) καθυστέρηση δωρητές & ασθενείς ζητούν άμεσα απαντήσεις.

Στην ίδια δημοσίευση ο κ. Δενδραμής σχολιάζει χαρακτηριστικά:
Συνεπής στον αείμνηστο δάσκαλο μου Λυκούργο Κομίνη τονίζω…
Συμφωνίες «σιωπής» δεν έκανα ούτε είμαι διατεθειμένος να κάνω, ούτε και με δημοσιογράφους βέβαια …
Ακόμη και με διαμεσολάβηση γνωστών ….
Η άρνηση μου είναι δεδομένη…
Ούτε «δημοσιεύματα» ούτε εξώδικα με τρομάζουν.

Τι απαντά η νυν Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Όλγα Μπαλαούρα
Εμείς επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την κυρία Όλγα Μπαλαούρα, η οποία μας τόνισε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η εκπαίδευση του προσωπικού και λείπει ένα εξάρτημα από το μηχάνημα με αποτέλεσμα τη μη λειτουργία του.
Να σημειώσουμε ότι η συμπεριφορά της κυρίας Μπαλαούρα ήταν άκομψη απεναντί μας. Όμως δε στεκόμαστε καθόλου σε αυτό αφού toavriotisygeias.gr επιδιώκει μόνο την ενημέρωση της κοινής γνώμης και να δοθεί το συντομότερο δυνατό λύση στο θέμα ώστε να μη οι ταλαιπωρούνται οι καρκινοπαθείς ασθενείς.
https://toavriotisygeias.gr/2020/07/09/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%ad%cf%89%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%ae-%cf%84/?fbclid=IwAR3Ga9g9am2UxgrLButl_kDsL_0dUpdyelrdZ34JDi3iwpJEkKswUms6gOo

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση