GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Β. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ! ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ παντρεύτηκε η Εριέττα Κούρκουλου...

Λίγες μέρες προτου κλείσει τα 27 της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να ενώσει τη ζωή της με τον επιχειρηματία  Βύρωνα Βασιλειάδη...

Λίγες μέρες προτου κλείσει τα 27 της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να ενώσει τη ζωή της με τον επιχειρηματία  Βύρωνα Βασιλειάδη. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου και ο επιχειρηματίας, παντρεύτηκαν την Τρίτη 28 Ιουλίου στο εκκλησάκι της παραλίας Αγράρι στη Μύκονο.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης επισκέφθηκαν πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα το νησί των Ανέμων, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι όλες οι λεπτομέρειες του γάμου θα είναι στην εντέλεια για τη μεγάλη βραδιά. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι καλεσμένοι του ζευγαριού για τον γάμο ήταν περίπου 120 άτομα.

Μέχρι πρόσφατα η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύντροφός της σκόπευαν να τελέσουν τον γάμο τους στο νησί Δεσποτικό, ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο. Ωστόσο, άλλαξαν γνώμη και ο γάμος τους μεταφέρθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στη Μύκονο.
Η Εριέττα Κούρκουλου φόρεσε νυφικό Vrettos Vrettakos και κουμπάροι της έγιναν η καλύτερη της φίλη, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Τέλος, για τη διασκέδαση των καλεσμένων στον γάμο φρόντισε ο Νίκος Οικονομόπουλος καθώς και το rock συγκρότημα 1550. Πρόκειται για τον αγαπημένο καλλιτέχνη του ζευγαριού όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Ποιος είναι ο Βύρων Βασιλειάδης
Ο Βύρων Βασιλειάδης είναι ένας  νέος επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το φθινόπωρο του 1977. Αποφοίτησε από το American Community Schools το 1995. Σπούδασε στο Deere College, στο Τμήμα του Business Management.
Ο Βύρων Βασιλειάδης σε παλαιότερη έξοδο του με την Ελεονώρα Μελέτη. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια οι δυο τους είναι καλοί φίλοι.

Την περίοδο 2014-15 δηµοσιεύµατα εμφάνιζαν ως  ζευγάρι µε τον  Βύρωνα Βασιλειάδη την Ελεονώρα Μελέτη με την οποία εμφανίζονταν συχνά και σε πολλά μέρη μαζί. "∆εν υπάρχει καµία σχέση, εκτός από φιλική, µε εµένα και τον Βύρωνα. Θα το θεωρούσα τραγικό εκ µέρους µου να έχω σχέση µε έναν άνθρωπο και να τον «αδειάζω» δηµόσια. Όπως θα θεωρούσα άνανδρο από κάποιον µε τον οποίο είµαστε ζευγάρι να δέχεται αυτό το «δηµόσιο άδειασµα». ∆εν µπορώ να καταλάβω γιατί κάνει τόσο εντύπωση ότι µπορεί να έχω άντρες φίλους. Μάλιστα, µε τον συγκεκριµένο µιλούσα χθες και του έλεγα τα προσωπικά µου", είχε δηλώσει τότε η παρουσιάστρια.

Η καταγωγή του είναι από την Κωνσταντινούπολη και την Κάρπαθο. Ο ένας του παππούς υπήρξε πλοιομεσίτης και ο άλλος εργοστασιάρχης πλαστικού και κεριών. Μαζί με τον μικρότερο αδελφό του Φίλιππο, έχουν δημιουργήσει την εταιρεία Antipollution ANE, που ασχολείται με τα απόβλητα των λιμανιών, καθώς και την Green A.E., μία από τις εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

O Βύρων και ο αδελφός του Φίλιππος γεννήθηκαν στο Λονδίνο, όμως, όταν ήταν ακόμη παιδιά, έχασαν τη μητέρα τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Λίγα χρόνια μετά, πεθαίνει και ο πατέρας τους, ο οποίος είχε βυθιστεί στη θλίψη μετά την απώλεια της συζύγου του.

«Έπρεπε να φύγουμε, γιατί δεν είχαμε με ποιον να μείνουμε στο Λονδίνο. Έτσι επιστρέψαμε στην Ελ­λάδα και εγκατασταθήκαμε σε ένα δια­μέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, που είχε αγοραστεί από τους γονείς μας πριν φύ­γουμε για Αγγλία. Έμενα μαζί με τον Βύ­ρωνα και μας πρόσεχε μια κυρία που είχε βρει ο παππούς μας, η οποία μαγείρευε και μας φρόντιζε. Ουσιαστικά ήμασταν δύο παιδιά που βρεθήκαμε μόνα, χωρίς συγγενείς και χωρίς να έχουμε συνειδητοποιή­σει πλήρως τι είχε συμ­βεί. Από το Λονδίνο και μια πανίσχυρη οικονο­μική επιφάνεια, βρεθή­καμε χωρίς τους γονείς μας στην Αθήνα. Ας είναι καλά ο παππούς που μας βοήθησε. Μας έγραψε σε ένα ιδιωτικό σχολείο και μπήκαμε σε ένα ρυθμό» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» το 2015 ο αδελφός του Βύρωνα, Φίλιππος Βα­σιλειάδης.


(Βύρων και Φίλιππος Βασιλειάδης)

«Ο Βύ­ρωνας είναι το άλλο μου μισό, το ίδιο είμαι κι εγώ για εκείνον» εξομολογείται ο Φί­λιππος και παράλληλα περιγράφει τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν. «Υπήρ­χαν μέρες που πηγαίναμε να φάμε σε σπίτια φίλων. Από νωρίς έκανα ορισμέ­νες δουλειές, προκειμένου να έχω κά­ποια λεφτά».

Μεγαλώνοντας, τα δύο αδέλφια ξεκίνησαν να δουλεύουν στην εταιρεία του παπ­πού τους και να ασχολούνται ενεργά με την υποδοχή αποβλήτων και καταλοί­πων των πλοίων. «Στην αρχή ήμασταν εργάτες. Ο αδελφός μου δούλευε στον Πειραιά κι εγώ στα Άνω Λιόσια. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση αποβλή­των, δεν υπάρχει πό­στο που να μην έχουμε περάσει».
Κά­ποια στιγμή, ο Βύρω­νας και ο Φίλιππος κάνουν πρόταση να αναλάβουν την Αντιρρυπαντική ΑΕ, μια εταιρεία που είχε πολλά προβλήματα, αλλά και χρέη. Η εταιρεία Αντιρρυπαντική (σημερινό όνομα Antipollution), με πολλή δουλειά, κόπο και προσωπικό κόστος, καταφέρνει να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση