GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανία: Στρατηγικός εταίρος της χώρας μας είναι η Τουρκία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα...
αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»
Γιώργος Σεφέρης

Η αλβανική βουλή υπερψήφισε την εφαρμογή πρωτοκόλλου για συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία. 105 ψήφους υπέρ, 4 ψήφους κατά και 4 αποχές.
Σύμφωνα με την πρόταση της κυβέρνησης του “Pablo Escobar των Βαλκανίων και της Ευρώπης”, η συμφωνία συνεργασίας αποσκοπεί στον καθορισμό των αρχών τουρκικής οικονομικής βοήθειας στην Αλβανία για την αγορά πολεμικού υλικού 100% τουρκικής κατασκευής και υπηρεσιών για στρατιωτικούς σκοπούς.
 

Η Αλβανίδα βουλευτής Elona Gjebrea, μιλώντας στη βουλή είπε τα πάντα με απόλυτη ειλικρίνεια... για τις 26 στρατιωτικές συμφωνίες και πρωτόκολλα της Αλβανίας με την Τουρκία από το 1998. Αυτά διαφεύγουν της εγχώριας δημοσιογραφικής πορνείας και πολιτικού συστήματος, που εκθειάζουν τις επόμενες -μετά την περί πολλού συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας [Βλέπε σε: ΑΟΖ Ελλάδας Ιταλίας... Πανηγυρίζουν οι εθνοκτόνοι!]- διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για ΑΟΖ με την Αλβανία. Μια συνεπής πολιτική υποτέλειας που επέβαλαν οι "σύμμαχοί" μας στην κυβέρνηση Τσίπρα και προώθησε ο Νατοϊκός "αριστερός" Κοτζιάς της παραχώρησης της Μακεδονίας, με την οποία η Ελλάδα, παραιτείται του δικαιώματος να θεωρηθεί ως σημείο εκκίνησης των 12 μιλίων η βραχονησίδα Μπακρέτα βόρεια της... Κέρκυρας. Άλλωστε το κράτος έχει συνέχεια, όπως δήλωσε ο Μητσοτάκης, αλλά δεν είπε την αλήθεια: η υποτέλεια κι η υποταγή έχουν συνέχεια.
Έτσι, δικαίως ο σύμμαχος μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ερντογάν, προβάλει κι είναι απολύτως σωστό και κατανοητό στο 4ο Ράιχ, να υπάρξουν αντίστοιχες συζητήσεις-διαπραγματεύσεις μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδας. 
Η Elona Gjebrea, τόνισε στην αλβανική βουλή:
«Ο στρατηγικός εταίρος της χώρας μας, η Τουρκία, υποστήριξε σταθερά την Αλβανία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του τομέα στρατιωτικών εξοπλισμών, σύμφωνα με το πρόγραμμα άμυνας και εθνικής ασφάλειας...
Ευχαριστούμε την Τουρκία που δεν μας άφησε μόνους μας σε δύσκολες καταστάσεις, ακόμη και όταν ο σεισμός έπληξε τη χώρα μας. Ελπίζω ότι αυτή η υποστήριξη όχι μόνο θα βοηθήσει τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και την ανταπόκρισή μας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».
Τέλος, σημασία για τις κυβερνήσεις της αποικίας Ελλάδας έχουν τα συμφέροντα των τραπεζιτών του 4ου Ράιχ, δηλαδή η ευρωπαϊκή και νατοϊκή πορεία και προοπτική της συμμάχου και φίλης Αλβανίας κι όχι η παραχώρηση πατρίδας και κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση