GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ τον Στ. Χίο έξω από το σπίτι του...

Πυροβολημένος στο λαιμό εμφανίστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Μακελειό», Στέφανος Χίος.  Οι γιατροί τ...

Πυροβολημένος στο λαιμό εμφανίστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Μακελειό», Στέφανος Χίος. 

Οι γιατροί τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου παραμένει για νοσηλεία ενώ όπως είπε άγνωστος τον πυροβόλησε στην είσοδο του σπιτιού του. Σύμφωνα με πληροφορίες δυο πυροβολισμούς δέχτηκε και το αυτοκίνητο του Στέφανου Χίου. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

H ιστοσελίδα makeleio αναφέρει ότι ο  άγνωστος δράστης παραμόνευε έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο ίδιος εμφανίστηκε, τον πυροβόλησε δύο φορές. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή αφήνοντας τον Στ. Χίο αιμόφυρτο. Το θύμα μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του αλλά τραυματισμένο, αρχικά στο Σισμανόγλειο και μετέπειτα στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η  περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη/δραστών αυτής της εγκληματικής ενέργειας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Στέφανος Χίος φέρει τραύματα στο λαιμό και στο πλευρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση