GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέγκαν Μαρκλ: Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση με τη βασιλική οικογένεια - Γιατί ένιωθε “υπερβολική θλίψη”

Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της σχέσης της Μέγκαν Μαρκλ με τη βασιλική οικογένεια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δίνουν μί...

Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της σχέσης της Μέγκαν Μαρκλ με τη βασιλική οικογένεια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δίνουν μία νέα εκδοχή για τους λόγους που οδήγησαν στην μεταξύ τους ρήξη.
Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου, στο πλαίσιο ης αγωγής που έχει υποβάλει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι εναντίον μιας ταμπλόιντ εφημερίδας, αποκαλύπτεται ότι η Mέγκαν ένιωθε "απροστάτευτη" από τη βρετανική βασιλική οικογένεια όσο ήταν έγκυος στον γιο της Άρτσι.
Η δούκισσα του Σάσεξ έχει καταθέσει αγωγή κατά της εκδοτικής εταιρείας Associated Newspapers για περυσινά δημοσιεύματα στην Mail on Sunday, τα οποία περιλαμβάνουν αποσπάσματα μιας χειρόγραφης επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018, με τον οποίον έχουν διακόψει τις μεταξύ τους σχέσεις.
Ο Μαρκλ και η κόρη του δεν έχουν μιλήσει από τότε που αποφάσισε να μην παραστεί στον γάμο της με τον Χάρι, τρεις μήνες έπειτα από την επέμβαση καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί και μετά τις πληροφορίες που είχαν δημοσιευτεί ότι είχε στήσει φωτογραφίες με έναν παπαράτσι.
Στα δημοσιεύματα η Mail είχε επικαλεστεί πέντε φίλους της Μέγκαν, που δεν κατονομάζονταν, και οι οποίοι είχαν αναφέρει την δική της εκδοχή των γεγονότων σε συνεντεύξεις τους στο περιοδικό People.
Η νομική ομάδα της Μέγκαν υποστηρίζει ότι είναι αναληθές πως εκείνη είχε ζητήσει από τους φίλους της να μιλήσουν στο People γι’ αυτή την επιστολή.
Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι της στο Ανώτερο Δικαστήριο, "η ενάγουσα είχε γίνει το αντικείμενο ενός μεγάλου αριθμού ψευδών και καταστροφικών δημοσιευμάτων από τις ταμπλόιντ εφημερίδες του Ηνωμένου Βασιλείου, κυρίως από την εναγόμενη, το οποίο της προκάλεσε υπερβολική θλίψη και έπληξε την ψυχική της υγεία".
Επισημαίνουν, μάλιστα, πως "δεδομένου ότι οι φίλοι της δεν την είχαν δει ποτέ σε τέτοια κατάσταση, δικαίως ανησύχησαν για την κατάστασή της, κυρίως επειδή ήταν έγκυος, απροστάτευτη από τον Θεσμό και χωρίς να της επιτρέπεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της".
Τον Μάιο ένας δικαστής απέρριψε μέρος του ισχυρισμού της Μέγκαν ότι η εφημερίδα ενήργησε με δόλο επιτείνοντας τη ρήξη στις σχέσεις με τον πατέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση