GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλεϊ: Νίκη τίτλου για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή σε τίτλο πρωταθλήματος, 14 χρόνια μετά το τελευταίο επίτευγμά του στη διοργάνωση (20...

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή σε τίτλο πρωταθλήματος, 14 χρόνια μετά το τελευταίο επίτευγμά του στη διοργάνωση (2006). Στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών, που διεξήχθη στην έδρα του Ολυμπιακού (έχει το πλεονέκτημα), οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, φεύγοντας με μια μεγάλη νίκη, με 3-0 σετ, από το κλειστό του Ρέντη.
Πλέον, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα επιζητήσει και τη δεύτερη για να στεφθεί πρωταθλήτρια στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (12/7, 18:30), στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το συγκρότημα του Μουνιόθ Μπενίτεθ, από την πλευρά του, που ήταν προβλέψιμο στο παιχνίδι του και δεν είχε λύσεις, καλείται να ισοφαρίσει για να ξαναφέρει τη σειρά στο «Μελίνα Μερκούρη», για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα των τελικών, την άλλη Τετάρτη (15/7, 19:00).
Πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους» αποτέλεσε ο τραυματισμός του διαγώνιού τους, καθώς ο Φίνγκερ χτύπησε στον αστράγαλο στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ κι έκτοτε δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι.
Τα σετ (πρώτος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός): 19-25, 22-25, 19-25.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση